Actualitate

Robert Cazanciuc, despre proiectul Guvernului privind starea de alertă: „E o altă dovadă de incompetenţă“

Publicat: 11 mai 2020
ALT=
Șeful Senatului, vehement la atacul lui Klaus Iohannis la adresa PSD: „Se comportă ca președintele PNL!“

Vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, că Guvernul este iresponsabil pentru că a prezentat târziu proiectul privind starea de alertă.

„Din păcate nu e decât o altă dovadă de incompetenţă, dacă nu decât de sfidare din partea Guvernului.

Să vii acum, astăzi, când peste câteva zile expriră starea de urgenţă, să spui – eu, Guvernul am făcut un proiect de lege – este foarte bine că a înţeles Guvernul că e nevoie de lege şi că drepturile fundamentale ale omului nu pot fi restrânse când vrea Guvernul”, a spus Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului.

„Mi se pare complet iresponsabil să vii azi să spui că trebuie să trecem în patru zile un proiect de lege prin ambele camere ale Parlamentului.

Putem să facem acest lucru, dar e o lipsă de respect faţă de popor, de Parlament, să nu ai parte de dezbatere cu adevărat importantă, largă, pe un proiect de act normativ care priveşte o ţară”, a mai spus Cazanciuc.

Comentarii
  • Incompetenta ar putea Cazan-ciuciu asta sa ne zica cum mama drachu’ a ajuns dintr-un amarat de purtator de cuvant pe la un ipj judetean , mai mare „vicepresedinte al senatului” si fost MJ .
    ASTA e incompetenta …aa si tupeu sa mai si comntezi de altii ..Pfthiu….Cazangiu’le .

  • In loc sa se preocupe de noua stare de alerta Iohanis si premierul adjutant Orban,s-au ocupat cu criticile CCR,ruperea Ardealului de catre PSD.Cu oameni ca premierul adjutant Orban, a lui Iohanis,fost somer de lux,Turcan-te culci treaz si te trezesti mort,Grinda-pui o grinda si scoti un palat,imprumutatorul de serviciu Catu cu gauri negre in buget si in cap,urmarit de numerosi spioni,etc.ce poti face?Ce se intampla cu economia,nu se stie nimic.Parca vad ca vor da alte acte normative neconstitutionale si situatia se ia de la capat,cu PSD,etc.etc.

Adauga un comentariu