Actualitate

Robert Cazanciuc lansează un atac dur la adresa lui Ludovic Orban: „Precum Nero, a extins incendierea Romei și apoi i-a învinovățit pe alții!“

Publicat: 05 mai 2020
ALT=
Șeful Senatului, vehement la atacul lui Klaus Iohannis la adresa PSD: „Se comportă ca președintele PNL!“

Șeful interimar al Senatului, Robert  Cazanciuc, îl atacă dur pe premierul Ludovic Orban și îl compară cu Nero, ‘care a extins incendierea Romei’ și promite că PSD va stinge incendiile puse de piromanul Orban.

„Pentru a-și satisface ambițiile electorale, pentru a-și păstra partidul, pentru a-și satisface grupurile de interese, pentru a închide gura taberelor care nu-l mai vor, Orban aruncă în flăcări România și apoi îi invinuiește pe alții, precum Nero care a extins incendierea Romei și apoi i-a învinovățit pe alții pentru a-și satisface ambițiile lui mai importante.

În loc să prezinte Parlamentului planul pentru reconstrucția României după starea de urgență, il ignoră și își construiește, în schimb, o statuie colosală ce îl reprezintă mai înalt decât Curtea de Conturi, mai înalt decât Parlamentul, mai înalt decât România! Este imaginea fidelă a guvernării Orban care, în loc să stingă incendiul care cuprinde România, inventează vinovați!

PSD va stinge incendiile puse de piromanul Orban!”, scrie Cazanciuc pe Facebook.

Adauga un comentariu