Actualitate

Români blocați la granița Austriei cu Ungaria! Oamenii se plâng că nimeni nu-i ajută

Publicat: 17 mart. 2020

Mulți români care vin din Germania sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria. Aceștia își strigă disperarea pe site-urile de socializare în speranța că cineva va vedea ce se întâmplă acolo cu ei.

Sunt sute de români blocați între două țări. Oamenii cer ajutor nesperat și nu înțeleg de ce vameșii unguri nu îi lasă să treacă pentru că ei doresc doar să tranziteze această țară.

Vameșul ungur le-a reproșat că sunt în miez de noapte pe drumuri și le-a spus că trebuia să se informeze cu privire la măsura luată de ei.

”Sunt femei gravide și copii. Nu ne primesc ungurii. Să ajungă la Iohannis. E frig mare afară. Dați share în grupuri. Austria nu mai primește nimic înapoi”, a scris un roman pe o rețea de socializare.

Comentarii
  • Va apucat dragostea de glie, bai diasporenilor ? Acuma tara asta e acceptabila ? Parca ati plecat la „trai mai bun, viitor luminos”, cica va alungat din tara coruptia etc. Stati in pribegie pana ce va chem eu !

  • Sunt o cu totul alta „doar o opinie” decat cel de mai sus, ca sa nu facem o nefericita si nedorita confuzie!!! Cei doi de mai sus, doi CRETINI!!! Pacat ca pandemia de PROSTIE nu omoara, lumea ar avea un pic de fericire!!!

Adauga un comentariu