BZI LIVE

LIVE VIDEO – Români de poveste în actualitatea tinerei generații! Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru vorbesc la BZI LIVE despre un proiect inedit

Publicat: 24 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru, fondatoarele platformei afostodata.ro

Miercuri, 25 ianuarie 2023, începând cu ora 11:30, invitatele emisiunii BZI LIVE vor fi Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru, fondatoarele platformei afostodata.ro. Cele două partenere ale demersului educațional vor discuta despre un nou proiect inedit, expoziția „Români de poveste”.

„Români de poveste” este o colecție de povești și resurse educative care face parte din seria pe care invitatele Roxanei Caraiman o îmbogățește permanent. Colecția se adresează tuturor copiilor, inclusiv adulților, care vor să afle mai multe despre oamenii cu realizări remarcabile în muzică, literatură, pictură, sport, istorie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu