Actualitate

Final de meci! România – Coreea de Sud 0-4! Tricolorii lui Mirel Rădoi au făcut un meci slab

Publicat: 25 iul. 2021

România – Coreea de Sud, al doilea pentru „tricolori” de la Jocurile Olimpice, se joacă acum. Meciul a început la ora 14:00.

90: Vine și golul patru al sud-coreenilor. Apărarea României e franjuri, iar Kang-In Lee, talentatul fotbalist al Valenciei, face „dubla”.

84: Gol Coreea de Sud. Aioani ghicește colțul, dar execuția lui Kang-In Lee se oprește în plasa laterală. 0-3, cu cinci minute înainte de final.

83: Ricardo Grigore comite un fault în suprafața de pedeapsă, iar arbitrul venezuelan dictează penalty.78 Ui-Jo Hwang iese şi este înlocuit de Kangin Lee

78 Dongkeyong Lee iese şi este înlocuit de Jin-Gyu Kim

76 Marco Dulca iese şi este înlocuit de Tudor Băluță
76 Andrei Ciobanu iese şi este înlocuit de Eduard Florescu
67 Alexandru Pașcanu încasează un galben
65 Dong-Joon Lee iese şi este înlocuit de Min-Kyu Song
64 Radu Boboc iese şi este înlocuit de Ricardo Grigore

min.58: GOOOL! Dongkeyong Lee marchează

min.56: Dublă schimbare în naționala României. Intră Valentin Gheorghe și Sîntean, părăsesc terenul George Ganea și Sefer.

min.51: Marian Aioani face o paradă remarcabilă și evită ca scorul să capete proporții. Goakeeper-ul Farului intervine salvator în poziție de unu la unu cu un sud-coreean.
min.48: Încercări timide ale „tricolorilor” de a pune în pericol poarta asiaticilor, care continuă să domine partida.
min.46: A început repriza secundă!

45: România rămâne în „10”, după ce debutantul Ion Gheorghe vede al doilea galben și este eliminat.
min.45: Marian Aioani, la un pas de o gafă uriașă. Goalkeeper-ul scapă mingea pe linia porții, dar se redresează la timp și evită un alt autogol.

min.40: Sud-coreenii sunt aproape să mai taxeze o dată haosul din apărarea noastră. Scăpăm cu fața curată după un atac prelungit al asiaticilor, în care defensiva lui Rădoi a fost tot timpul cu un tempo în minus.

27′ Gol Coreea de Sud! Marius Marin intervine greșit la o centrare venită din flanc și respinge nefericit în proprie poartă. Fără șanse pentru Marian Aioani, iar meciul „tricolorilor” se complică serios.
min.25: Continuăm să „scârțâim” în apărare. Jeong Tae-Wook, căpitanul asiaticilor, pe care sud-coreenii îl compară cu Virgil van Dijk, scapă de marcajul unui „tricolor”, însă lovitura sa de cap se duce peste poarta lui Aioani. Scăpăm cu fața curată.
min.21: Mici ezitări în apărarea României. În ultimele minute, defensiva tricoloră ne-a dat emoții, după câteva pase imprudente ale fundașilor în propria jumătate.
min.11: Ocazie mare pentru Coreea de Sud, Aioani se întinde, intervine salvator cu piciorul, și îndepărtează pericolul.
min.8. Arțăgoșii sud-coreeni joacă în continuare dur, la limita regulamentului. Seung-Won Jung, mijlocașul lui Daegu, vede cartonașul galben.

min.2: Andrei Ciobanu îl găsește pe Virgil Ghiță cu o centrare exactă, însă lovitura de cap a lui Virgil Ghiță se duce peste poartă.
⇒ Jucătorii sunt pe tunel și respiră din nou aerul unui meci olimpic. În scurt timp, „tricolorii” olimpici vor ieși pe teren pentru a doua lor reprezentație de la Jocurile Olimpice, după 1-0 cu Honduras.

România – Coreea de Sud, echipe de start:
ROMÂNIA: 12.Aioani – 6. Ghiță, 8. M. Marin (c), 4. Pașcanu – 7. I. Gheorghe, 10. Ciobanu, 18. Dulca, 2. Boboc – 21. Sefer, 9. Ganea, 20. Dobre
Rezerve: M. Popa, T. Băluță, V. Gheorghe, E. Florescu, Chindriș, R. Grigore, Sîntean
Antrenor: Mirel Rădoi

COREEA DE SUD: Song Bum-Woo – Seol Young-Woo, Jeong Tae-Wook, Park Ji-Su, Kang Yoon-Sung – Lee Dong-Gyeong, Won Du-Jae, Jung Seung-Won, Lee Dong-Jun – Um Won-Sang – Hwang Ui-jo
Rezerve: Ajn Joon-So, Kim Jae-Woo, Kwon Chang-Hoon, Lee Kang-In, Lee Sang-Min, Lee You-Hyeon, Song Min-Kyu
Antrenor: Kim Hak-bum

Stadion: Kashima Stadium (40.728 locuri)
Arbitru: Jesus Valenzuela (Venezuela)

sursă





Adauga un comentariu