National

România Educată! Un elev umilește o profesoară de matematică. „O să vă fac catalogul guler” – VIDEO

Publicat: 13 sept. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
România Educată Un elev umilește o profesoară de matematică. O să vă fac catalogul guler - VIDEO
România Educată! Un elev umilește o profesoară de matematică. „O să vă fac catalogul guler”

Incident revoltător la un liceu. Un videoclip în care un elev își batjocorește profesoara a devenit viral în mediul online.

Potrivit informațiilor, imaginile au fost filmate într-un liceu din Pitești de către un alt elev din respectiva clasă. Colegul său s-a arătat deranjat de faptul că profesoara i-a spus că îi va da nota 3, după ce acesta a jignit-o.

I-a spus profesoarei sale că „o plătește în dormitor”

Elevul i-a spus profesoarei sale că „o plătește în dormitor”, după care aceasta i-a spus că îi va da nota 3 atât lui, cât și celorlalți doi colegi care îl flancau.

„Aveți toți 3, inclusiv tu!”, i-a spus profesoara.

„Dacă îmi dați 3, o să fac ceva foarte urât! O să vă fac catalogul guler, doamnă!”, a replicat elevul, după care s-a întors cu spatele la profesoară și s-a îndreptat spre locul său din bancă.

Ceilalți elevi din clasă se aud cum izbucnesc în hohote de râs în momentul în care colegul lor își jignește profesoara.

Mai mulţi elevi în vârstă de 13 ani şi-au batjocorit profesoara de limba engleză

Reamintim faptul că în luna aprilie a acestui an, într-o şcoală din comuna prahoveană Brebu, mai mulţi elevi în vârstă de 13 ani şi-au batjocorit profesoara de limba engleză.

Aceştia s-au filmat cum simulează acte de natură sexuală asupra femeii, iar imaginile au ajuns acum în atenţia autorităţilor. Polițiștii din Prahova au demarat o anchetă.

„Uite, bă, cât e de proastă”, spune unul dintre elevii de 13 ani, în timp ce se apropie de cadrul didactic aflat la tablă, în faţa clasei. O atinge pe faţă şi îi arată semne indecente, în timp ce profesoara încearcă să îl ignore şi să continue lecţia. Dar elevii nu se potolesc. Un băiat vine în spatele ei şi simulează acte de natură sexuală, încurajat de alţi colegi de clasă. Ba chiar încearcă să îi ridice furta profesoarei. La un moment dat, femeia care şi-a păstrat calmul pe tot parcursul incidentului, le cere elevilor să înceteze: „Gata!”, le strigă ea. Fără succes însă.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii
Adauga un comentariu