Titlurile zilei

România, trezește-te! Drama din spatele tentativei de jaf de la Alpha Bank Iași! Disperată, o mamă care s-a trezit cu rate uriașe a cerut bani, cu o foarfecă în mână. Datoriile au scos-o din minți (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 12 dec. 2022
_____ Vizualizări 18 Comentarii
România trezește-te Drama din spatele tentativei de jaf de la Alpha Bank Iași Disperată o mamă care s-a trezit cu rate uriașe a cerut bani cu o foarfecă în mână. Datoriile au scos-o din minți EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Femeia care a intrat cu o foarfecă în mână la Alpha Bank în Păcurari și a cerut bani era disperată din cauza datoriilor

Femeia care a intrat în sediul Alpha Bank cu o foarfecă în mână era disperată din cauza datoriilor. Ratele femeii ajunseseră la câteva mii de lei, iar banii pe care îi câștiga de la un restaurant din Copou nu erau suficienți

Ratele uriașe și banii puțini îi scot pe români din minți. Zilele trecute, o femeie din Iași a recurs la un gest extrem. A intrat în sediul Alpha Bank din Păcurari cu o foarfecă în mână și a cerut bani. A plecat fără niciun leu, iar în scurt timp a fost prinsă de polițiștii ieșeni. Angajații unității bancare au cerut ajutor, fiind speriați de incident.

Odată ce femeia a fost identificată, le-ar fi spus anchetatorilor că a recurs la acest gest disperat din cauza datoriilor. Ratele pe care femeia le are ar fi depășit câteva mii de lei, după ce în ultimul an s-au dublat.

Banii pe care îi câștiga la un restaurant din Copou nu îi ajungeau pentru rate

Reporterii BZI au aflat că femeia lucrează la un restaurant din zona Copou, iar soțul ei ar fi vatman. Din câte se pare, Doinița C. ar fi avut probleme financiare. Chiar dacă lucrează, banii pe care îi câștigă nu sunt suficienți. Acum, pe lângă problemele financiare pe care le are, Doinița are și probleme cu legea. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au transmis că femeia va fi anchetată.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției nr. 2 Poliție au fost sesizați despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iași, a scos o foarfecă și a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unității bancare de către angajați. În urma incidentului nu au rezultat victime omenești”, au transmis reprezentanții IPJ Iași. Ulterior, femeia a fost internată la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru a fi expertizată.

Tentativa de jaf ar putea să o trimită după gratii

Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea ajunge în spatele gratiilor. Ea ar putea fi anchetată pentru tentativă de tâlhărie. Reprezentanții Alpha Bank au transmis un comunicat care face referire la incidentul din Iași.

„În cursul zilei de 9 decembrie, în jurul orei 12:01, o persoană a intrat în sediul Agenției Păcurari Iași, cu intenția de a sustrage o sumă de bani. Personalul și echipa de intervenție au reacționat cu promptitudine și au împiedicat sustragerea banilor.

Nicio persoană nu a fost rănită, clienții aflați în agenție la ora evenimentului nu au fost implicați și nici afectați. Alpha Bank România a cooperat cu Poliția și acordă în continuare întregul suport autorităților care se ocupă de investigarea cazului”, a transmis Alpha Bank. Trebuie precizat faptul că Doinița C. este mamă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu femeia care a intrat cu o foarfecă în mână în sediul Alpha Bank din Păcurari.

Comentarii
  • Așa e in adevărata democrație. Burghezie, capitalism. Burghezii, bancherii, fac ce vor ei. Prostimea, trebuie strivită. Să vă fie de bine !!! Ați avut o țară bogată, frumoasă, liniștită și fără pericole. Ați dat-o pe mina nemernicilor, a burgheziei, a străinilor care acum vă exploatează mai rău ca la 1907. Să vă fie de bine!

  • Asta e viata la oras. Ati venit din boston si vegasluy la cainii cu colaci in coada ai iesenilor. Iaca, nu-s pentru toata lumea. Orasul este al orasenilor, iar la tara e atata amar de pamant de lucrat. In boston sunt iazuri; faceti piscicultura. Creditele sunt pentru cei ce pot sa si le permita.
    PS Asa-i ca pescarul plateste prost ?

  • @Belissima, cred ca mai degrabă esti beliți. Taci fa proasto și parasuto. Femeia aia muncește, salariul ar fi trebuit sa ii asigure un trai decent. Dacă ea nu ar munci, ție cine ti-ar mai aduce la restaurant coastele de porc cu care te imbuibi? Și asa nu exista forță de muncă din cauza salariilor mizerabile, de ce nu muncesc ieșenii? Ești o parașuta belita.

  • Banca iti da o umbrela cand este soare si ti-o ia inapoi cand ploua – dixit Isarescu.
    Morala : Daca te imprumuti, asteapta-te la tot ce este mai rau si asigura-te ca poti suporta acel rau.

  • Pt Realitatea, de unde a scos poveștile alea de adormit copii? La cum scrie, probabil influențe „estice”. Sa zici ca acum o suta de ani se traia mai bine in Romania înseamnă lipsa de respect față de strămoși.

  • Asta e terorism. Sa ataci o Banca.
    Femeia nu-i din Vaslui, ca s-ar fi dus cu furca. Aia atata stiu. Si ar fi prins-o dupa dara de rasarita cursa din buzunare.
    Deci ramane ca ar fi din Dorohoi, ceva, bostoniana oricum, ca aia is mai romantici, le au cu foarfecii.
    Aud ca serveste coaste de porc; pai cat de prost sa fii bre austriacule postac, cine trascha matii haleste porc in post ? Austrika, trezeste-te, iar tontalauca ori ataca o banca de Austrika, ori lua o furca si o foarfeca, sa impace pe toata lumea.
    Dar daca in banca era vreo mama cu copil ? Mai era libera terorista la ora asta ? (Era.)

  • Se intorc haiducii. De data asta, haiducii lui sapte credite. Toti au fost considerati borfasi la vremea lor, ridicati postum la rangul de eroi ai neamului romanesc.

  • Cel mai nasol pentru vinitura este sa ii aduci aminte ca e vinitura.
    Vrei sa enervezi o vinitura, asta e reteta sigura.

    (vinitura=provincial bostonian, vegasluian, bacchauan, etc, venit „la oras” sa traiasca „mai bine” in metropola)
    (glod in buletin, that is)

  • Nu-i un gest de de condamnat, femeia a ajuns în pragul disperării. E mai bine așa decât să-și fi pus capăt zilelor. Moarte politicienilor care ne-au adus la sărăcie!

Adauga un comentariu