Cancan ultimă oră

Romanița Iovan a reușit să slăbească spectaculos. Vedeta a dat jos 24 de kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Romanița Iovan a reușit să slăbească spectaculos. Vedeta a dat jos 24 de kilograme iar acum are o siluetă de invidiat
Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme

Romanița Iovan a reușit să slăbească spectaculos în urmă cu mulți ani, după ce l-a născut pe fiu ei, Albert. Vedeta a dat jos 24 de kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat. Creatoarea de modă a adoptat un stil de viață sănătos, face mult sport, dar are și un mic truc pe care îl folosește în fiecare dimineață.

Creatoarea de modă Romanița Iovan a făcut eforturi mari să slăbească și a reușit, deși nu a fost delco ușor. Vedeta a dat jos nu mai puțin de 24 de kilograme și a împărtășit secretul ei cu toată lumea.

Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme

Romanița Iovan a mărturisit că în perioada în care era însărcinată a pus 24 de kilograme. Pentru a scăpa de ele, creatoarea de modă a spus că făcea câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, iar în 6 luni a scăpat de ele. În ceea ce privește alimentația, vedeta spune că nu consumă mai mult de 1.500 de calorii pe zi, mănâncă fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne.

„În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne’’, a declarat Romanița Iovan pentru VIVA!

Creatoarea de modă a dezvăluit și un mic truc pe care îl folosește în fiecare dimineață

Creatoarea de modă a spus că un mic truc pe care îl folosește în fiecare dimineață este să pună un ban sau o linguriță de argint și busuioc proaspăt în apă peste noapte, iar a doua zi se consumă. Motivul, explică ea, în istorie, bogații serveau mâncarea și băutura în servicii din argint și erau mai feriți de boli.

„Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint’’, a mai spus aceasta.

Adauga un comentariu