Local

Românul cel inventiv! Un vasluian cu bicicleta este tras de un cal – VIDEO

Publicat: 29 oct. 2020

Premieră naţională în România. Românul, cea mai inventiva persoană, a dat lovitura în ceea ce priveşte transportul ecologic.

Un bărbat din Vaslui a decis să îi dea o nouă întrebuinţare unui cal. Astfel, pedalând pe bicicletă şi vrând o viteză mai mare, a fost tras de cal.

Totuşi, meritul acestei „inovaţii” deosebite aparţine unui tânãr din zona comunei Viişoara, care a fost zãrit cu ineditul mijloc de transport, bãtând drumurile comunei în lung şi-n lat, probabil, pentru a face testãrile de rigoare. Din siguranţa cu care circulă, este clar cã găselniţa lui în materie de transport persoane, (fãrã pic de poluare, de remarcat acest aspect!) este una cât se poate de serioasã.

Sigur cã cei care au zãrit bicicletă la care era înhãmat un cal, s-au oprit în loc şi au fãcut ochii cât cepele! Pãrea cu neputinţă sã fie aievea „atelajul” la care trãgea un cal, dar, totodatã, pedala…şi un om! Tânãrul proprietar al bicicletei trase de cal era însã cât se poate de serios, vãzându-se privit de trecãtori, semn cã nu e prima datã când testeazã acest mijloc de transport care nu prea s-a mai vãzut în altã parte. „Dii, cal, dii”, se aude omul strigând, în timp ce dãdea cu sârg din pedale.”Bunã ziua”, îi salutã el cuviincios pe cei cãrora nu le venea sã creadã cã ce vãd e adevãrat, potrivit site-ului vremeanouă.

Un român inventiv a scos la vânzare bilete la Loto duse la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou

Pentru că știe că în țara noastră sunt mulți oameni credincioși, un roman a profitat de acest lucru și a pus la vânzare un lucru banal, dar totodată inedit.

Este vorba despre un bilet Loto 6/49 care va aduce – cu siguranță, dupa cum bine promite vânzătorul – mari câștiguri în buzunarul celui care va cumpără biletul. De ce? Pentru că biletul a fost dus la moaștele lui Dimitrie cel Nou, motiv pentru care este imposibil ca persoana care va completa biletul cu numerele norocoase să nu câștige.

„Vând bilet de loto (necompletat, dar poți pune ce vrei tu, evident c-o să câsșigi), dus la moaștele lui Dimitrie cel Nou, în București. Proaspăt sfințit, în octombrie 2013”, se arată în anunțul postat pe un site online. Prețul? Derizoriu! Doar 10 lei… în condițiile în care va aduce în contul bancar sume fabuloase….

Comentarii
Adauga un comentariu