Sport

Ronald Koeman, antrenorul care a refuzat Barcelona!

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ronald Koeman antrenorul care a refuzat Barcelona

Ronald Koeman a fost unul dintre antrenorii doriți de Barcelona în luna ianuarie, după demiterea lui Ernesto Valverde, însă oficialii clubului catalan s-au lovit de refuzul tehnicianului.
La cinci luni de la momentul negocierilor, Ronald Koeman dezvăluie că visul său este să antreneze Barcelona, dar, la începutul acestui an, a preferat să refuze oferta, pentru a continua proiectul la naționala Olandei.

„E adevărat, am fost căutat de cei de la Barcelona, dar le-am spus că sunt un om de cuvânt și voi continua munca la naționala Olandei. Sunt foarte fericit cu postura de selecționer al Olandei. Contractul meu are o clauză care îmi permite să plec după Campionatul European. Toată lumea știe că este visul meu să antrenez Barcelona. Sper, într-o zi, să reușesc să îl împlinesc”, a declarat Ronald Koeman.

După eșuarea negocierilor cu Ronald Koeman, oficialii Barcelonei l-au numit pe Quique Setien antrenor principal. Până la suspendarea competiției, cu noul tehnician pe bancă, gruparea catalană a disputat 12 meciuri în toate competițiile, înregistrând opt victorii, o remiză și trei înfrângeri.

Ronald Koeman poate fi adversarul României

Olanda, naționala antrenată de Ronald Koeman, a fost repartizată, la tragerea la sorți care a avut loc la București, în Grupa C a viitoarei ediții a Campionatului European, alături de Austria, Ucraina și câștigarea barajului A din Liga Națiunilor, dacă aceasta va fi România.
Pentru a obține calificarea la turneul final și, în același timp, un duel cu Olanda, pe „Amsterdam Arena”, selecționata lui Mirel Rădoi trebuie să învingă Islanda, în semifinalele barajelor din Liga Națiunilor, și câștigătoarea meciului dintre Ungaria și Bulgaria, în ultimul act.

Adauga un comentariu