Cancan

Roxana Vancea sare la gâtul lui Cătălin Zmărăndescu. Ce a observat vedeta la concurentul de la Survivor România 2022

Publicat: 20 ian. 2022
Catalin Zmarandescu si Roxana Vancea colaj foto
Roxana Vancea l-a atacat pe Catalin Zmarandescu in urma comportamentului pe care acesta l-a avut la Survivor Romania 2022

Roxana Vancea a sărit la gâtul lui Cătălin Zmărăndescu după comportamentul acestuia din cadrul competiției Survivor România 2022. Nici fiul luptătorului nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Nervii par a fi întinși la maximum în emisiunea de pe PRO TV.

În trecut, focoasa Roxana Vancea, care a ținut prima pagină a tabloidelor după relația cu Mihai Bendeac, a participat și ea în competiția din Republica Dominicană. Pe atunci întregul format se desfășură cu denumirea de “Exatlon”.

Roxana Vancea sare la gâtul lui Cătălin Zmărăndescu

În cadrul ”Survivor Extrashow”, Roxana Vancea a discutat cu Zanni despre o situație care a avut loc în competiția din Republica Dominicană. Discuția s-a axat pe schimbul de replici pe care l-au avut Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Sportivul ar fi format o ”alianță” cu Elena Chiriac și, încă din prima zi, ar fi intrat în mai multe conflicte cu mai mulți colegi. Fosta concurentă de la ”Exatlon” a lansat un atac la adresa sportivului.

”A avut așa câteva răutăți, mi s-a părut greșit față de Roxana că a avut o afirmație legată de ceva din trecutul ei. E cel mai jos lucru pe care poți să îl spui vreodată despre o femeie, indiferent dacă știi sau nu știi. Nu se spune așa ceva. (…) Dacă eram eu acolo și Cătălin m-ar fi trezit să construim, îi spuneam, prietene, avem timp (…) Aveam timp acolo, timpul stă pe loc”, a mărturisit Roxana Vancea.

Cătălin Zmărăndescu nu mai tine legatura cu copiii din prima casnicie

Cătălin Zmărăndescu nu se află într-o relație foarte bună cu copiii din prima căsătorie. Fiul cel mare al lui Cătălin, Mihai Zmărăndescu, este antrenor de MMA, însă nu mai vorbeşte de ceva timp cu acesta.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu și nici sora mea nu mai vorbește cu el. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Are 50 de ani și se promovează la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii“, a spus supărat Mihai Zmărăndescu.

Alexandra Zmărăndescu este mai rebelă ca fratele ei mai mare, practică sporturile de contact și are mai mult tatuaje, inclusiv pe față. Când era mai mică, aceasta a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai mult de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Despre tatuajul făcut pe frunte, Alexandra a spus că reprezintă depăşirea unei perioade mai grele din viaţa ei.

„Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează“, a menționat Alexandra Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu