Cancan ultimă oră

Roxana Vașniuc și soțul ei, Ionuț, s-au căsătorit! Ce ținute spectaculoase au purtat cei doi miri

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Vașniuc și soțul ei Ionuț s-au căsătorit Ce ținute spectaculoase au purtat cei doi miri
Roxana Vașniuc și soțul ei, Ionuț, s-au căsătorit

Zi specială pentru Roxana Vașniuc! Vedeta și soțul ei, Ionuț, au avut ieri parte de cununia civilă, iar astăzi cei doi radiază de fericire pentru că și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Roxana Vașniuc a postat pe rețelele de socializare imagini de la marele eveniment. Iată ce ținute spectaculoase au purtat cei doi!

Bucurie mare pentru Roxana Vașniuc și soțul ei, Ionuț! Cei doi au spus spus ieri marele „DA” în fața ofițerului de Stare Civilă, iar astăzi au avut parte de cununia religioasă. Vedeta își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Roxana Vașniuc și soțul ei, Ionuț, s-au căsătorit religios

Roxana Vașniuc și soțul ei, Ionuț, și-au unit destinele astăzi în fața lui Dumnezeu. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii le-au transmis numeroase urări. Roxana Vașniuc a ales să poarte o rochie albă, plină cu pietre, stil prințesă, iar soțul ei, Ionuț, a purtat un costum bleumarin.

Ieri, mama Roxanei Vașniuc nu a putut fi prezentă la cununia civilă a fiicei sale din cauza problemelor de sănătate, iar vedeta își dorește ca astăzi să fie prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

„Asta va fi cel mai important, să am părinții alături de mine. Mi-aș fi dorit o îmbrățișare din partea mamei astăzi. Ieri am primit un mesaj de la ea ca nu poate sa ajungă, am fost cu ea la spital toată săptămâna și când a ajuns acasă a avut niște dureri. A făcut ca orice mamă eforturi…”, a declarat Roxana Vașniuc, în exclusivitate la Antena Stars.

Cum reușește să se mențină în formă

Roxana Vașniuc se mândrește cu o siluetă fără cusur și încinge imaginația bărbaților cu formele sale voluptoase. După ce a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, blondina a ajuns la forma fizică mult dorită.

Focoasa prezentatoare a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și tratamentele pentru care investește sume impresionante. Blondina nu ține cont de bani când vine vorba de look-ul ei perfect.

„Încerc sa îmbin tratamentele profesionale cu cele tradiționale. Folosesc un tratamentul revoluţionar, dar şi unul la îndemâna oricui, cu ulei de cocos. Secretul este o cască specială pe care o încălzesc la cuptorul cu microunde, iar cu ea obţin un efect maxim al măştii. Ştiu că un păr sănătos, curat și îngrijit reprezintă o carte de vizită pentru orice femeie. Eu mă mândresc cu un păr bogat și sunt foarte atentă când îmi aleg un specialist pentu a-l coafa, nu-l las pe mâna oricui”, a mărturisit aceasta.

Adauga un comentariu