National

Rugăciunea care te ajută să scapi de vicii

Publicat: 09 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciunea care te ajută să scapi de vicii

Mai mult sau mai puțin, toți oamenii au vicii. Fie că este vorba de jocuri de noroc, țigări sau alte…păcate, fiecare din noi trebuie să avem puterea să renunțăm la aceste vicii care nu aduc nimic bun în viața noastră.

Dacă tot suntem în Postul Crăciunului, trebuie să știm să fim mai buni, mai îngăduitori. Totodată trebuie să avem puterea să renunțăm la viciile care ne îngreunează viața.

Și cum putem să facem acest lucru, dacă nu prin voință și rugăciune? Tocmai de aceea, pentru a renunța la vicii este necesar să spui o rugăciune foarte puternică. Se rostește ori de câte ori simți că lucrurile din viața ta nu funcționează conform planului pe care ți-l faci.

„Strălucind Dumnezeiescul har al Preasfântului Duh, purtătorule de lumină, Preacuvioase Părinte Memnon, Împreunându-te cu Dumnezeu prin post şi prin rugăciuni şi prin lacrimi, ai primit har de la Dânsul a tămădui neputinţele şi a alunga duhurile, Preafericite, de Dumnezeu înţelepţite. Cu curgerile lacrimilor tale ai lucrat pustiul cel neroditor şi cu suspinurile cele dintru adânc ai făcut ostenelile tale însutit roditoare; şi te-ai făcut luminător lumii, strălucind cu minunile, Memnon, părintele nostru.

Roagă-te lui Hristos Dumnezeu ca să mântuiască sufletele noastre. Locuitor pustiului, înger în trup şi de minuni făcător te-ai arătat, purtătorule de Dumnezeu, Părintele nostru Memnon”.

Adauga un comentariu