Stiri si curiozitati

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat: Citește-o și viața ta se va schimba

Publicat: 22 sept. 2021
Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat Citește-o și viața ta se va schimba
Rostește cea mai puternică rugăciune de fiecare dată când lucrurile nu sunt în ordine în viața ta, iar totul se va schimba în bine.

Răgăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat este una dintre cele mai puternice rugăciuni lăsate creștinilor. Citită în fiecare zi, va produce schimbări inimaginabile.

Dacă simți că nimic nu-ți merge bine, că cineva ți-a pus gând rău sau chiar ți-a făcut farmece, trebuie să te oprești o clipă și să citești o rugăciune simplă, dar cu efecte miraculoase: rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat. Să o citești durează doar câteva minute, iar efectul ei este imediat.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat: Citește-o și nu vei regreta!

Rostește cea mai puternică rugăciune de fiecare dată când lucrurile nu sunt în ordine în viața ta, iar totul se va schimba în bine.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Rugăciunea lui Arsenie Boca ce a fost interzisă de comuniști

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin”

Cine este Arsenie Boca?

Arsenie Boca a fost un ieromonah, teolog și artist plastic (muralist) ortodox român, stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop. Născut pe 29 septembrie 1910, părintele este considerat de unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului al XX-lea. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, vin zilnic sute de credincioși.

A decedat în data de 28 noiembrie 1989.

Despre părintele Arsenie Boca se crede că este un adevărat sfânt. În ultimii ani, au apărut o mulțime de mărturii despre darurile divine cu care acesta a fost înzestrat. Unele dintre ele spun că părintele putea vedea în sufletele oamenilor.

„În lucrarea părintelui Arsenie avem şi cazuri de vindecări miraculoase. A vindecat un orb pe care mai întâi l-a spovedit şi l-a împărtăşit şi apoi i-a zis să iasă din biserică. Cei prezenţi au zis să-l ajute fiind orb, dar părintele i-a oprit zicându-le să-l lase să meargă singur. Ajungând la uşă bolnavul a zis: „Măi fraţilor, eu văs”. În acel moment i-a revenit vederea pentru toată viaţa.

Un om paralizat la pat a fost dus cu căruţa la mănăstire şi părintele i-a zis să coboare din căruţă. El a coborât şi de atunci a mers normal”, scriau autorii cărţii „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, apărută în Colecţia „Ortopraxia”, în 2008, cu binecuvântarea IPS Dr. Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului.
Comentarii
  • Imi merge prost de 3 ani, am inceput sa citesc această rugaciune și încă citeva ,sper ca bunul Dumnezeu sa mă aducă pe calea cea bună.
    Multumesc

Adauga un comentariu