Actualitate

Rulota veche de 68 de ani a bunicilor unui bărbat a uimit pe toată lumea. Ce a descoperit în interiorul acesteia

Publicat: 28 iul. 2021
O rulotă veche din 1953 părea neafectată de trecerea timpului după aproape 70 de ani

Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în garajul bunicilor lui. Aceștia aveau o rulotă veche de 68 de ani, iar pozele postate de el au făcut valuri pe internet. Totul din interiorul acesteia părea încremenit în timp, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

În anii 1950 oamenii vedeau și gândeau lucrurile diferit. Atunci, pentru aceștia nu conta unde își petreceau timpul, chiar dacă era vorba de case care semănau mai degrabă cu cutiile, sau în mașini de mărimea unei bărci. Așa se explică că de multe ori găsim în casa bunicilor comori impresionante.

Rulota bunicilor părea încremenită în timp

Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în casa bunicilor lui. În timpul unei vizite, acesta a descoperit o rulotă veche de 68 de ani. Când a intrat înăuntru pentru a arunca o privire și-a dat seama că a găsit o adevărată comoară istorică. Vehiculul nu s-a schimbat deloc din anul 1953. De fapt, înăuntru arată de parcă tocmai am fi călcat într-o mașină a timpului.

Rulota din 1953 a fost scoasă la vânzare pe Facebook, în urmă cu ceva timp. Datorită interiorului uimitor, de epocă, imaginile s-au răspândit ca focul! În afară de niște vopsea proaspătă și câteva noi covoare și niște cauciucuri, decorul a rămas, practic, neschimbat, încă din ziua în care a fost cumpărată.

O rulotă restaurată a devenit salon de înfrumusețare

O altă astfel de poveste este legată de o rulotă aruncată la fiare vechi. Femeia care a găsit-o și-a dat seama ce potențial are grămada de fiare vechi și a restaurat-o. Katy McLaughlin este o americancă ambiţioasă, ce a dorit să-şi deschidă propria afacere. Ea se afla în căutarea unui spaţiu pentru salonul de înfrumuseţare când a văzut o rulotă dărăpănată la fiare vechi. A avut o idee senzaţională: să restaureze ceea ce odată a fost o casă pe patru roţi şi să-şi organizeze afacerea acolo. Zis şi făcut. A investit 7500 de dolari în „revigorarea” acestei rulote, iar clienţilor li s-a părut interesant să meargă la un salon de înfrumuseţare amenajat într-un vehicul.

Cum alegi o rulotă pentru familia ta

Mulți se gândesc că atunci când își cumpără o rulotă, costul vacanțelor va scădea. Însă nu puțini au fost cei care au avut surpriza să observe că acesta a rămas la fel sau, dimpotrivă, a crescut. Nu este deloc ieftin să faci o vacanță în rulotă: pe lângă costul combustibilului (care nu e deloc de neglijat), mai trebuie să plătești și camparea (care în țările europene este chiar scumpă) și parcările prin marile orașe europene (tot un cost important).

Dacă mai adăugăm și întreținerea rulotei, RCA-ul, poate și CASCO, ITP și diverse reparații, a avea o rulotă nu mai sună chiar așa de bine. Însă nu trebuie să vă descurajați. Cu o organizare bună, puteți avea parte de vacanțe de neuitat. Cei mai mulți „rulotiști” spun că nu prețul vacanței este cel care i-a convins să aleagă această cale, ci experiențele, senzația de libertate și posibilitatea de a putea opri oriacând și oriunde doresc. Trebuie să cântărești avantajele și dezavantajele pentru fiecare în parte, pentru a cumpăra ceea ce ai tu nevoie. Iar rulota, spre deosebire de autorulotă, îți oferă ceva mai multă mobilitate, în sensul ca poți să o lași campată și să pleci cu mașina personală la cupărături, în oraș etc. Cu autorulota e ceva mai greu.

Tags:
Adauga un comentariu