Razboi în Ucraina

Rusia oferă prime soldaților ruși care spulberă tancurile nemțești și cele americane

Publicat: 01 feb. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Rusia oferă prime soldaților ruși care spulberă tancurile nemțești și cele americane
Rusia oferă prime soldaților ruși care spulberă tancurile nemțești și cele americane

Kremlinul sprijină inițiativele Rusiei de a plăti prime pentru capturarea sau distrugerea armelor grele din statele NATO din Ucraina. Astfel de plăți speciale ar putea stimula și mai mult soldații, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Peskov a fost întrebat ce părere are Kremlinul despre inițiativa guvernatorului trans-baikal Alexander Osipov, care a oferit recompense mari în bani pentru confiscarea tancurilor străine furnizate Ucrainei. Ca răspuns, Peskov a menționat că, în prezent, aceste arme nu au ajuns încă în Ucraina.

Kremlinul încurajează soldații ruși să spulbere tancurile

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că inițiative similare sunt exprimate de mediul de afaceri rusesc.

„Mai degrabă, demonstrează încă o dată unitatea și dorința tuturor, cât mai bine posibil, de a contribui direct sau indirect la desfășurarea unei operațiuni militare speciale și la realizarea principalelor obiective”, a declarat purtătorul de cuvânt al președinției ruse.

„În ceea ce privește toate aceste tancuri, atunci, așa cum am spus deja, ele vor fi arse, iar dacă vor exista astfel de măsuri de stimulare, cred că vor fi și mai mulți entuziaști”, a adăugat Peskov.

Kremlinul se vede în plin război cu NATO

Rusia vede că întreaga infrastructură militară a NATO, inclusiv sateliții, lucrează 24 de ore din 24 împotriva Federației Ruse, în interesul Ucrainei, a declarat jurnaliștilor, astăzi, secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, notează RADOR.

„Vedem că întreaga infrastructură militară a NATO lucrează împotriva Federației Ruse, vedem cum întreaga infrastructura de recunoaștere a NATO, inclusiv aviația de recunoaștere, grupările de sateliți, lucrează în regim de 24/7 în interesul Ucrainei”, a arătat Dmitri Peskov.

Putin cere armatei ruse să nu mai bombardeze, din Ucraina, regiuni ruseşti

Preşedintele rus Vladimir Putin cere miercuri armatei ruse să nu mai bombardeze regiuni ruseşti, de pe teritoriul Ucrainei, în urma cărora mulţi oameni au rămas fără case şi fără curent, relatează Reuters.

El a cerut acest lucru într-o reuniune guvernamentală pe tema distrugerii unor locuinţe şi infrastructuri în sud-vestul Rusiei, la frontiera cu Ucraina.

„Bineînţeles că sarcina prioritară este eliminarea posibilităţii însăşi de a bombarda. Dar asta e treaba departamentului militar”, a spus Putin, citat pe site-ul Kremlinului.

Comentarii
  • Pai de ce sa nu distruga tancurile NATO?
    Sunt asa de scumpe incat merita ca soldatii rusi sa primeasca premii si sa aduca NATO-ului un VietNam in Ukraina, la fel de lung si la fel de zdrobitor pentru economia decazutilor.

  • mai bine le da 99 de fecioare in rai,ca la harabi,vrabia malai viseaza,ptr urmatoatele luni putler pregateste carnita proaspata ptr malaxorul din Ucraina!

  • Ce cauta tancurile Nato in Ucraina? Sa le distrugă . Ucraina nu este in UE nu este in Nato. Ce cauta armamentul Nato in Ucraina? Ucrainienii intentionat vor lovi teritorii rusesti din Rusia cu armament Nato cum au mai atacat si altadata Rusia . se stie de cei care împing Ucraina la razboi si…… Al 3- lea vine in următoarea secunda sau…. Nucleara. Unele tari s- au mai trezit la realitate si se retrag de la vânzarea de armament , altele continua pana la Nucleara Rusiei, pe buna dreptate prea multa provocare, prostie si nu poate dura cum vrea Zelinschi inca cativa ani.ucraina trebuie sa dea autonomie teritoriilor rusesti din Ucraina daca vrea in Europa nici nu se poate ca Rusii sa fie lipsiti de toate drepturile minoritatilor pe pământul lor ca si romanii si ungurii

  • da’ rutzii ce au cautat in Siria,Afganistan,Cecenia,Georgia etc,un neam de barbari carora nu le mai ajung pamanturile,MUHE rutzia!

Adauga un comentariu