Razboi în Ucraina

Rușii proclamă o victorie pe frontul de est. Forțele Armate ale Rusiei au eliberat complet o localitate

Publicat: 30 nov. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Rușii proclamă o victorie pe frontul de est. Forțele Armate ale Rusiei au eliberat complet o localitate
Forțele Armate ale Rusiei au eliberat complet o localitate

Ministerul rus al Apărării a susținut că Republica Populară Donețk a fost complet eliberată de forțele armate ucrainene.

„Ca urmare a acțiunilor ofensive ale trupelor ruse, Andriivka (Republica Populară Donețk) a fost complet eliberată de forțele armate ucrainene”, a anunțat marți într-o postare Telegram.

Andriivka este o mică așezare la sud de orașul Bakhmut, într-o regiune care a cunoscut unele dintre cele mai grele lupte ale conflictului.

Statul Major a declarat luni că trupele ruse și-au continuat principalele acțiuni ofensive

Ministerul a spus că trupele ruse au continuat „operațiunile ofensive de succes pentru eliberarea Vodiane”, o așezare din apropiere.

Forțele ruse și-au concentrat eforturi considerabile pentru a lua satele din jurul lui Bakhmut, în efortul de a încercui și a lua orașul.

Forțele armate ucrainene nu au confirmat pierderea niciunui teritoriu. Statul Major a declarat luni că trupele ruse și-au continuat principalele acțiuni ofensive în locurile de la est și la sud de Bakhmut, menționând atât Andriivka, cât și Vodiane.

Rusia respinge vehement informațiile CNN conform cărora ar ajuta Iranul în domeniul nuclear

Vladimir Ermakov, directorul Departamentului pentru neproliferare și controlul armelor din Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei, a caracterizat drept insinuări informaţiile potrivit cărora Rusia ar ajuta Iranul în sectorul nuclear, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI, citată de Rador.

„La fel sunt şi informaţiile difuzate de presa occidentală despre presupusa intenție a Iranului de a achiziționa din Rusia unele materiale pentru combustibilul nuclear’, a susţinut Ermakov.

Informația potrivit căreia Iranul ar solicita ajutor Rusiei în vederea achiziționării de elemente pentru combustibilul nuclear pentru producerea de arme a fost făcută publică de CNN.

Comentarii
  • „Forțele Armate ale Rusiei au eliberat complet o localitate”

    prezentati stirea exact cum se lauda rusnacii: au capturat un sat parasit. Pana acum au pierdut oblastul (judetul) Harkov, Herson, Kiev si voi, cei de la BZI.ro, care sunteti niste trompete (scrieti la comanda celui care plateste mai mult) pesediste acum faceti si jocul rusilor.

    Cine din Romania are interes sa prezentati in modul asta ticalos lucrurile ?

    ciolovecii au capturat o localitate. Asa ar trebui sa sune stirea pentru oricine din afara ruZZiei.

    Voi, acesti asa zisi ‘jurnalisti’ de ce folositi aceleasi reotorice ticaloase rusesti ?

    meritati sa fiti scuipati in fata ‘jurnalistilor’ de la bunaziuaiasi.

  • Ei și tu acum , așa a fost întodeauna în presstituție, că doar nu crezi și tu în iluzia ” liberă și independentă ” 🤣🤣🤣

Adauga un comentariu