Actualitate

S-a aflat adevărul! El este trădătorul din PNL care a făcut fotografia cu Ludovic Orban şi miniştrii, petrecând la Palatul Victoria

Publicat: 31 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat adevărul El este trădătorul din PNL care a făcut fotografia cu Ludovic Orban şi miniştrii petrecând la Palatul Victoria

Surse liberale susțin că cel suspectat că ar fi făcut fotografia în care apare premierul Ludovic Orban, alături de câţiva miniştri, în biroul de la Palatul Victoria, este deputatul Ben Oni Ardelean.

Deputatul Ben Oni Ardelean s-ar fi aflat, alături de cei prinşi în fotografie, la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, pe 25 mai, când a împlinit 57 de ani.

În birou se aflau vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

În partea cealaltă a camerei se aflau deputatul Ben Oni Ardelean, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban a confirmat că în încăpere se mai aflau trei persoane, pe lângă protagoniştii imaginii apărute în spaţiul public.

Fotografia a apărut prima dată pe contul de Facebook al lui Cristian Vasilcoiu, consilierul fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Imediat după ce fotografia a devenit publică, a apărut zvonul că cel care a făcut fotografia, şi a trimis-o, din greşeală, pe un grup unde a fost postată pe Facebook, este şeful Cancelariei, Ionel Dancă.

Deputatul Ben Oni Ardelean a explicat de ce nu a dorit să dezmintă informaţia că ar fi fost implicat în acest scandal şi îi asigură pe colegii din partid că nu a avut nicio implicare în realizarea fotografiei.

„Dragi colege si colegi, sunt sigur că au ajuns si la voi bârfele care circulă pe net, cum că eu as fi autorul fotografiei care circulă. Nu am răspuns presei că nu am de ce să reactionez la bârfe si nici nu vreau să intrețin atmosfera prin dezmintiri la ceea ce apare pe „surse”. Dar, din respect față de voi, colegii mei, vă spun clar si răspicat: nu am nicio legătură cu ceea ce a apărut in spațiul public”, a scris Ben Oni Ardelean pe grupul intern al partidului.

Adauga un comentariu