Actualitate

S-a aflat cauza reală a morții lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat în corpul său

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat cauza reală a morții lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat în corpul său
Fiica si sotia lui Victor Socaciu au spus care este adevarata cauza a mortii artistului

Cauza reală a morții lui Victor Socaciu a fost făcută publică. Potrivi soției și fiicei regretatului artist de muzică folk, acesta s-a stins din viață în urma unor proceduri post-COVID. Artistul ar fi făcut complicații în urma unei infecții nosocomiale, după ce se internase pentru un drenaj la plâmâni, post-COVID.

S-a aflat cauza reală a morții lui Victor Socaciu

Brîndușa Socaciu, soția artistului a mărturisit de curând care este adevărata cauză a morții artistului de muzică folk.

„Pe scurt, avea ceva post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost la spital. Și de acolo au apărut complicațiile”, a mărturisit soția artistului, Brîndușa Socaciu.

Victor Socaciu avusese momente în care se simțea foarte bine și credea că își revenise complet. Ban mai mult, își programase deja concertele pentru sărbătorile de iarnă. Primul la Bistrița, pe 3 decembrie.

„Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie, aici, în București”, a mai povestit aceasta.

Ana Maria Socaciu nu vrea să învinuiască pe nimeni

Ana Maria Socaciu, fiica cântărețului, nu își dorește să învinovățească pe nimeni pentru ceea ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, este extrem de conștientă de bacteriile care există în toate spitalele din România.

„A fost simptome când a fost infectat cu COVID, dar nu atât de grave. Plămânii i-au fost afectați într-o măsură destul de mare. Se știe că în spitale sunt infecțiile nosocomiale”, a mai spus Ana Maria Socaciu.

Victor Socaciu a murit, luni, 27 decembrie. Ulterior, fiica lui cea mică, a anunțat că trupul neînsuflețit al tatălui ei a fost depus la Sala Palatului.

Vasile Şeicaru, despre prietenul său Victor Socaciu: „Am primit ca un pumn violent în piept vestea”

Victor Socaciu era un om extraordinar de ataşat de scenă, iubea scena şi scena îl iubea pe el, a declarat cantautorul Vasile Şeicaru, care spune că a resimţit vestea morţii prietenului său ca pe „un pumn violent în piept”.

„Am primit ca un pumn violent în piept vestea morţii prietenului meu, Victor Socaciu. (…) Deocamdată nu realizăm bine ce s-a întâmplat, pentru că ne ocupăm cu toţii de problemele, care sunt atât de multe, legate de dispariţia lui. Pentru mine, ca prieten foarte bun şi coleg de scenă, dispariţia lui bruscă este o mare pierdere. Mă văd cum mă uit pe scenă, în stânga mea, fiindcă el stătea, de regulă, în stânga, şi cum îi spun mustăcind: ‘râde-te, măi, nu sta serios!’. Şi el îmi spune ‘dar ce, nu râd?’.

Noi ne amuzam şi ne tachinam pe scenă şi cred că, dacă ne-ar fi auzit oamenii, ar fi râs. În momentul în care îşi lua chităruşca aceea, noi spuneam, tot în glumă, că dacă nu a avut bani să îşi ia o chitară ca lumea o să îl ajutăm noi să îşi ia alta. El mergea la microfon şi spunea: ‘oameni răi mă atacă pe mine, un crai de la Braşov’. Spunea că ‘de crai de la Braşov s-a mai auzit, Ducu Bertzi e crai de la Maramureş, dar crai de Galaţi eu nu am mai auzit’. Lumea se amuza teribil, aşa făceam noi show-ul. Şi îmi vine foarte greu să realizez că aceste lucruri îmi vor lipsi de acum încolo. Este un gol pe care îl resimt odată cu plecarea lui”, a mărturisit Vasile Şeicaru.

Adauga un comentariu