Cancan ultimă oră

S-a aflat! Ce pensie are Cristian Țânțăreanu. Nimeni nu se aștepta la această sumă

Publicat: 01 iun. 2021
Cristian Țânțăreanu
Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu a mărturisit ce pensie are și la cine merg banii. De asemenea, el a mai povestit cum se desfășoară o zi de muncă din viața lui.

Omul de afaceri a spus întotdeauna totul direct, nu s-a ferit și nu l-a interesat că ar putea fi judecat de alții. Tânțăreanu a trecut prin clipe foarte grele atunci când a fost diagnosticat cu cancer, însă a reușit să treacă peste. În trecut, afaceristul a mărturisit ce pensie are.

„Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.

În 2016, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a luat în calcul toate variantele, și și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat, scrie cancan.ro.

„Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a povestit Țânțăreanu.

Țânțăreanu a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții, până în anii ’90. Acesta a fost mereu considerat milionarul excentric, despre care se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere, și din cazul Paradisul Verde – Corbeanca.

Ce a decis să facă Cristian Țănțăreanu după lupta sa cu cancerul

Reamintim faptul că filantropul Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat în 2011 cu cancer de colon. Din păcate, la scurt timp după ce credea că s-a vindecat, boala a recidivat și acesta a fost supus tratamentului cu morfină.

După lupta crancenă cu cancerul, pe care a învins-o în cele din urmă, Cristian Țânțăreanu și-a luat toate măsurile de precauție în ceea ce privește averea sa. Prin urmare, omul de afaceri a lăsat deja un testament, pentru că nu își dorește ca în familia sa să existe certuri pe această temă. Conform primelor informații, se pare că nimeni nu știe deocamdată ce conține documentul.

„Pentru mine nu prea a fost criză, afacerile au mers destul de bine. Bineînțeles că mi-am făcut testamentul, însă nu pentru că îmi e frică de moarte. Nu am teamă asta, simt că mai am mult de trăit și de făcut. Însă, destinul îți joacă de multe ori feste. Pleci sănătos de acasă, însă nu știi niciodată dacă ajungi la fel înapoi. Așa că mi-am luat măsuri de precauție. Nimeni nu știe ce scrie acolo și nici nu vor afla, decât atunci când va fi cazul. Am vrut ca lucrurile să fie clare și să nu existe nici un fel de scandal pe bani, așa cum s-a obișnuit în ultima vreme”, a declarat Cristian Țânțăreanu, potrivit Cancan.ro.

În urma cu cinci ani, milionarul se afla pe patul unui spital privat din Viena, luptându-se cu o boală necruțătoare, cancerul. După ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale și nenumarate cure cu citostatice, în 2011, omul pe afaceri primea o veste la care nu se aștepta să o primească vreodată. Se vindecase de boala incurabilă. La aflarea veștii, Cristian Țânțăreanu a dat o petrecere la care a invitat foarte mulți prieteni după ce s-a întors din Austria. Mai precis, la evenimentul privat au participat peste 1000 de oameni, apropiați ai milionarului.

Adauga un comentariu