Actualitate

S-a aflat cine a provocat accidentul grav de la intrare în Timișoara! Un cunoscut cântăreț a murit

Publicat: 04 dec. 2021
În urma impactului extrem de violent László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în această după amiaza în localitatea Șag înspre Timișoara. În urma impactului extrem de violent László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit. Artistul avea 51 de ani.

Bărbatul care a murit astăzi în accidentul cumplit de la Şagu este László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis

Potrivit presei locale,  László Farkas a împlinit, la începutul lunii noiembrie, 51 de ani. Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers.

Un accident grav, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc sâmbătă după-amiaza pe DN 59 – Calea Șagului din Timiș. Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au stabilit că un bărbat de 51 de ani care conducea pe DN 59, dinspre localitatea Șag spre municipiul Timișoara, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, a doua mașină a fost proiectată într-un alt autoturism care circula paralel cu aceasta. În urma accidentului, șoferul de 51 de ani a murit, iar cel de 22 de ani a fost rănit.

 

Adauga un comentariu