Sport

S-a aflat clubul din Spania care-l vrea pe Olimpiu Moruțan. Ce sumă reală pretinde Gigi Becali pe „românul Messi!”

Publicat: 01 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat clubul din Spania care-l vrea pe Olimpiu Moruțan. Ce sumă reală pretinde Gigi Becali pe românul Messi
Gigi Becali a dezvăluit ce ofertă a primit de la un club din Europa pentru Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan nu a reușit să marcheze în Bănie, nici nu a avut o evoluție extraordinară, dar chiar și așa este atent monitorizat de cluburi de top ale Europei. Moruțan, de pe urma căruia Gigi Becali vrea să obțină cel puțin 20 de milioane de euro, nu duce lipsă de oferte. Un club din Spania tatonează tot mai mult terenul. Presa din Italia a anunțat că acest club din Spania, care-l vrea pe Moruțan, este Valencia. Asta după ce s-a spus că și cei de la Inter Milano s-au interesat de fotbalistul roș-albaștrilor.

„Conform celor constatate de FCInterNews, Valencia pare să fie clubul care s-a mutat cu convingere pe această pistă și-și dorește jucătorul pe care ei îl numesc «Messi de România». Atât de mult și-l doresc, încât oficialii clubului spaniol au luat deja legătură cu anturajul jucătorului pentru a investiga posibila fezabilitate a unui transfer. Cel mai probabil Inter nu va face o investiție atât de mare, deși intermediarul lui Moruțan (n.r. – Florin Vulturar) a fost recent la Milano. Cu siguranță, agentul a discutat, a analizat care este situația nerazzurrilor legată de politica de transferuri, cel puțin pentru a înțelegere dacă interesul pentru jucător s-ar putea concretiza într-un fel s-au altul”, susține fcinter.news.it.

Olimpiu Moruțan, monitorizat de un club din Spania

De altfel, Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Spania.

„În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania, pot spune că e prima tatonare.
Undeva la 15.000.000 de euro ar fi prețul. Dacă Gigi Becali a refuzat oferta de 10.000.000 de euro, înseamnă că pune foarte mare preț pe Olimpiu”, a declarat Florin Vulturar, pentru ProTV.

De asemenea, agentul lui Olimpiu Moruțan a anunțat că și Al Ain, club din Emiratele Arabe Unite care a oferit 10.000.000 de euro pentru mijlocaș în iarnă, este în continuare interesat:

„M-au contactat din nou cei de la Al Ain, dar domnul Becali a spus că nici nu se pune problema”.

Gigi Becali a dezvăluit ce ofertă a primit de la un club din Europa

Patronul FCSB a dezvăluit ce ofertă a primit de la un club din Europa.

„Pe Moruțan am avut o ofertă de 10.000.000 de euro! Primeam toți banii odată. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15.000.000, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut ofertă. «Vrei 10.000.000, banii jos?». Am zis: «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuții. Oferta am primit-o acum, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipa, nu e frumos. Oamenii au zis că poate vor reveni și m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problemă”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro, pe 12 aprilie.

Adauga un comentariu