Cancan

S-a aflat cu cât a luat Bacalaureatul fiul Ancăi Serea. David pleacă la facultate în Olanda

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat cu cât a luat Bacalaureatul fiul Ancăi Serea. David pleacă la facultate în Olanda
Anca Serea și Adi Sînă sunt nespus de bucuroși pentru reușita la Bacalaureat a lui David

Luni, 5 iulie, a fost o zi cu mari emoții pentru Anca Serea. Fiul ei cel mare, David, a aflat rezultatele examenului de Bacalaureat. Adolescentul a reușit, încă o dată, să-și facă mama mândră. David a absolvit examenul maturității cu media 9,60.

Anca Serea are niște copii de toată isprava. Însă de data aceasta toate creditele merg spre David, fiul cel mare. Acesta a fost admis la facultate cu media 9,60. Mama lui, Anca Serea, este foarte mândră de aceste rezultate. Vedeta a postat nota pe Instagram, dându-le vestea cea mare și fanilor ei. Anca a precizat că fiul ei nu a făcut nicio oră de meditație.

Cu cât a luat Bacalaureatul fiul Ancăi Serea

Așadar, cum spuneam, a fost o dimineață de foc pentru Anca Serea, cel puțin până la aflarea rezultatelor la Bacalaureat obținute de David, fiul ei cel mare. La scurt timp, soția lui Adi Sînă a anunțat pe Instagram reușita fiului ei.

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac! Te iubesc, David, și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mamă de tânăr băiat admis cu nota 9:60 (fără nicio ora de mediație)”, a spus Anca Serea.

David va studia filosofie în Olanda

David va merge mai departe la cea mai bună Universitate din Olanda, unde va studia Filosofia. Asta își dorește tânărul, care inițial se gândea să dea la Medicină. David este cel mai mare copil al familiei și primul care părăsește cuibul.

„Va studia la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europ. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza. Îți voi fi mereu alături (știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filosofia sa-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Fanii au felicitat-o pe prezentatoarea tv pentru reușitele fiului ei și i-au transmis că facultatea pe care a ales-o David este foarte grea, dar frumoasă. Toți i-au urat adolescentului mult succes în carieră. Mulți l-au aplaudat pentru alegerea făcută și l-au asigurat că va deveni un om mai înțelept la finalul acestui drum.

Adauga un comentariu