Cancan ultimă oră

S-a aflat motivul! De ce a ales-o Pro TV pe Andreea Tonciu pentru Survivor România

Publicat: 16 ian. 2022
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu este una dintre vedetele care iau parte la show-ul ”Survivor România” de la Pro TV

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care iau parte la show-ul ”Survivor România” de la Pro TV. Bruneta este plecată, alături de colegii săi din echipă, în Republica Dominicană. De ce au ales-o, de fapt, șefii postului din Pache Protopopescu pe aceasta în show-ul care va începe de la orele 20:00?

Andreea Tonciu este pregătită să înfrunte condițiile grele din Republica Dominicană, în show-ul ”Survivor România”. Mâine seară, de la orele 20:00, telespectatorii vor putea viziona pe Pro TV prima ediție a show-ului care, până acum, a făcut furori la Kanal D.

De ce a ales-o Pro TV pe Andreea Tonciu pentru Survivor România

Andreea Tonciu este pregătită să intre pe teren și să aducă puncte echipei sale. Bruneta face parte din Echipa Faimoșilor, alături de Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

Așa cum se prezintă și în descrierea de pe rețelele de socializare, Andreea Tonciu este o fire puternică și luptătoare. Bruneta se află în Republica Dominicană, la ”Survivor România”, acolo unde deja se fac filmări, iar echipele au intrat, cu siguranță, pe primul traseu. De asemenea, Andreea Tonciu este și o fire curajoasă, având în vedere faptul că în emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a executat o săritură în piscină de la o înălțime de cinci metri.

”Da, este puternică! Și va demonstra asta cu fiecare luptă, cu fiecare zi în care va intra pe teren. Hai să îi ținem cu toții pumnii Andreei să facă o treabă excelentă! Duminică, la ora 20:00 începe Survivor România”, este mesajul care apare postat pe profilul de Instagram al Andreei Tonciu.

Echipa Războinicilor este alcătuită din: Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angelo Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu.
Comentarii
Adauga un comentariu