Eveniment-Social

S-a bătut cu tovarășii de pahar. Iată cu ce s-a ales

Publicat: 09 nov. 2019

Un bărbat din Iași a fost transportat de urgență la spital după un conflict violent. Acesta a fost implicat într-o altercație, împreună cu alte persoane, pe fondul consumului de alcool.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 28 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că acesta era policontuzionat, prin agresiune fizică”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Tânărul care a fost adus la spital s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii în urma unei altercații. Acesta a primit îngrijiri și a fost supus unor investigații mai amănunțite.

„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și traumatism toraco-abdominal. Totodată, acesta prezenta și mai multe contuzii. Pacientul a fost internat pentru a fi ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă medicul ieșeanloading...

Adauga un comentariu