Eveniment-Social

S-a decis câştigătorul pentru reabilitarea DN Târgu Frumos- Botoşani. Contract de zeci de milioane euro

Publicat: 24 mart. 2020

Veste importantă pentru şoferii din judeţele Iaşi şi Botoşani. Recent a fost stabilit câştigătorul pentru refacerea a peste 70 de kilometri din drumul naţional ce leagă oraşele Târgu Frumos şi Botoşani.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a stabilit drept câştigătoare oferta depusă de asocierea condusă de firma Aqua Parc din Slobozia, judeţul Neamţ. Din această asociere mai fac parte Mavgo Holding (Taşca – Neamţ), firma slovacă Vahoslav (Slovacia) şi societatea Trameco (Bihor). Obiectivul include modernizare DN28B Târgu Frumos-Boto[ani de la km 0+000 la km 76+758, în calcul fiind luate proiectarea şi execuţia lucrării.

”Comisia de achiziţii din cadrul CNAIR a stabilit câştigătorul licitaţiei pentru modernizarea DN28B, Tg Frumos-Harlau-Botosani! După multiple amânări pentru care ministrul Lucian Bode nu mi-a transmis niciun răspuns pertinent. Este un proiect important al celor două judeţe, la care am depus eforturi susţinute, împreună cu colegii parlamentari PSD din judeţul Botoşani, încă de la începutul mandatului de senator. Am beneficiat de un sprijin consistent din partea colegului ministru Răzvan Cuc.”, a spus senatorul ieşean Vasile Toma
Mai multe amănunte mâine în cotidianul BUNĂ ZIUA IAŞI!loading...

Adauga un comentariu