Economic Local

S-a deschis cel mai luxos salon din Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 07 oct. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii

Astăzi, 7 octombrie, Beauty Salon Caron și-a deschis ușile pentru ceea ce înseamnă frumusețe. Este unul dintre cele mai luxoase saloane din Iași.

“Salon Caron Palas, Iași – Eleganță și frumusețe în centrul orașului. Oferim servicii premium pentru femei și bărbați. Personal pasionat și produse de înaltă calitate de la Mounir,concepute pentru a avea rezultate spectaculoase in domeniul hairtsylingului. Îți garantăm că vei pleca cu stilul, culoarea și tunsoarea dorită” a declarat managerul Alexis Podeanu.

 

Comentarii
  • Se pare că pt băștinașii ieseni contează spoiala de pe pereți mai mult decât profesionalismul lucrătorilor. Tot unii care au terminat o școală profesională ii vor tunde și coafa pe ieșeni, nu contează că ei își spun stiliști. Contează ce ești, nu ce spui despre tine că ești. Frizeri și coafeze.

  • Cand il cataloghezi ca cel mai luxos salon din Iasi dupa ce criterii o faci? Dupa locatie? Daca nu era in Palas nu putea sa justifice preturile aberante pe care le va practica datorita produselor de la Mounir si a chiriei. Produse care dupa parerea mea nu-si merita banii, platesti numele ca prostul, cand sunt multe alte branduri cu produse mult mai ok si cu pret decent. Oricum, la ce angajati are salonul, pare sa fie un esec inainte de termen. Isi va da in curand seama managerul de ce….cunoscatorii stiu! Succes oricum, dar va fi greu mai ales cand Iasul este pe locul 1 pe tara cu cele mai multe saloane de infrumusetare.

Adauga un comentariu