Local

S-a dezechilibrat și a căzut de pe o schelă improvizată. Iată ce a pățit

Publicat: 15 nov. 2019

Un bărbat din Iași a fost transportat de urgență la spital după ce a căzut de pe o schelă. Acesta efectua lucrări de reparație la propria locuință în momentul în care s-a dezechilibrat.

„În cursul zilei de joi, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, prin cădere de la înălțime”, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

În momentul în care pacientul a ajuns la spital, medicii au constatat că acesta a suferit mai multe traumatisme importante și contuzii. Acesta a avut nevoie de îngrijiri și a fost internat, pentru investigații mai amănunțite.

„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal și traumatism la nivelul coloanei cervicale. Pacientul a primit îngrijiri și a fost internat. Acesta va fi supus unor investigații mai amănunțite și va fi ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă medicii ieșeni.loading...

Adauga un comentariu