Bursa Barfelor

S-a dus peste graniță pe banii statului să arate că muncește. O zi întreagă n-a făcut nimic pe acolo

Publicat: 24 aug. 2021

Babele bârfitoare vă mai povestesc încă una amuzantă despre un personaj obosit de prin târg care a ajuns și el după multă vreme peste hotare și nu contenește să se laude cu asta. Babetele țin să vă zică o chestie despre un sinecurist din căsoaia pătrățoasă. Recent, junele suptperfect Fane Târtase o fost în Basarabia ca să vadă și el care e treaba cu vaccinarea anticovidoasă de pe acolo și ca să se laude ce și cum face el treabă.

După ce a fost luat la rost că nu face nici cât o ceapă degerată în prefeciură, Fane a zis că tre să tragă o fugă la moldoveni, că și așa acuma e mare în funcție și nu plătește el benzina până acolo. Așa se face că a ajuns la bremăria din Cheșineu, unde a căscat ochii pe acolo, ca mai apoi să spună că va face el o masă rotundă unde să se vadă cum se pot vaccina mai mulți. Babetele îl mai țin sub observație pe gogâldăul ăsta ca să vă mai amuze cu una-alta despre el, că e prea giumbușlucar gagiul.

 

 

Comentarii
  • Lasa ca nici Garjanca nu face mare branza, isi flutura toalele pe holuri, shoping in timpul serviciului si influenta pt afacerilee sotului care stie sa facade toate, sa punaafalt , sa aduca piatra, sa faca lucrari DDD si etc, etc. O penibila, iese dedragul pozelor, ba pe la vreun potol prin vreo comuna, ba in fata soldatilor sa dea onorul…Auzi la ea, la onor. N-au mai stiut astia cum s-o faca de ras…

Adauga un comentariu