Local

S-a lansat un ghid practic pentru elevii din Iași! O istorie a orașului va ajunge în toate unitățile de învățământ

Publicat: 31 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a lansat un ghid practic pentru elevii din Iași O istorie a orașului va ajunge în toate unitățile de învățământ
Eveniment important la Iași

Pentru elevii din Iaşi s-a lansat un ghid practic. Este alcătuit de un colectiv de autori format din profesori universitari și profesori din învățământul preuniversitar. Bogat și variat ilustrat, Ghidul practic pentru elevi – Iași, o istorie a orașului, reconstituie istoria orașului de la începuturi până în epoca actuală.

Primăria Municipiului Iaşi şi Editura Junimea Iaşi organizează lansarea Ghidului practic pentru elevi – Iaşi, o istorie a oraşului. Evenimentul va avea loc marţi, 31 ianuarie 2023, ora 14.00, în Sala de Consiliu „Vasile Pogor” a Municipiului Iaşi. Acest proiect a fost iniţiat de prof. dr. Elvira Rotundu, în calitatea de conilier local, fiind finanţat de Primăria Municipiului Iaşi, iar Ghidul va fi distribuit gratuit în instituţiile de învăţământ din municipiu.

Ghidul practic pentru elevi – Iaşi, o istorie a oraşului se adresează elevilor din Municipiul Iaşi, reprezentând un suport didactic pentru cursul opţional de istorie locală, orele de istorie, dirigenţie sau activităţile din cadrul programului Scoala Altfel.

 

Adauga un comentariu