Bursa Barfelor

S-a lăudat la tăt târgul că rupe stilul cu restaurantul lui, dar a rămas cu ochii-n soare!

Publicat: 06 apr. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una care, dacă n-ar fi amuzantă, ar fi extrem de tristă pentru personagiul în cauză. Recent, un mare biznisman, pre numele lui Bogdănel Burghiu, ăla de are Fratello, s-a lăudat pren tăt târgu’ că va deschide cea mai tare crâșmă, că va face și va drege, că va rupe stilu’. Înainte de asta, biznismanu’ a angajat el bucătari, chelneri, ospătari și tăte celea, anunțând că mai sunt 4, 3, 2 zâle și face din rahatul turcesc bici.

Numai că Guvidu’ nu a fost de acord cu Burghiu și endevidu’ a fost nevoit să tragă obloanele înainte de a le deschide. Și, asta, pentru că autoritățile au zis că rata de infectare a sărit pârleazu’! Și, uite-așa, nea’ Burghiu a perdut o cârcă de lovele și s-a mai făcut și de tătă bafta, pentru că, la el, acolo, nu are terasă, așa că nu are ce să mai deschidă, atât timp cât tăte crâșmele din târg sunt închise.

 

 

Comentarii
  • hai c-o dati cu smantana expirata din anenii noi. ati reusit sa-i incropiti o reclama mascata pentru hrapareti neiesiti din casa. prin barfa asta ati vrut sa-l diversionati pe fostul asociat a fenomenului cu bani murdari. sa creada el ca fostul amanetist nu da la gioale pe la spate.
    va dam noi una tare pe care asteptam sa vedem dac-o luati la framantat si lansat cu racheta de sub baba cracanata.
    cica Mireille Mathieu convertita din moldoveanca in romanca pentru a scapa de zglobiu il tot indeamna sa aiba tot mai multe activitati pentru ca ea sa umble nestingherita pe banii zbanghiului. astfel pulifriciul e driver de masini ce fac praf sub roti, e patron de orice nomenclator ii ofera codurile caen de la registrul comertului si e implicat in orice il face mai mult plecat de acasa. ascultator mare blegul nu gluma.
    in acelasi timp norocoasa sparge bani prin oras pe mofturi de pitipoanca parvenita.
    are si un loc unde serveste masa cu un oarecare ce-o priveste prin flacara unei lumanari. ii place sa fie romantica. chiar daca e pandemie. halesc palmat. indiciu: ex odaia balet colt cu ulita dulcineie

Adauga un comentariu