Bursa Barfelor

S-a pus rău cu tăți fermierii după ce s-a băgat în samă!

Publicat: 05 mart. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre o tanti expertă în tăti celea pe la un oficiu cu parale iuropene de prin giudeț, pre numele ei Alinuța Suficienta. Gurile rele spun că madama expertă s-a cam certat cu tăți fermierii de pren giudeț legat de tăt felul de subiecte, printre care și cel legat de consultanți. Cică fermierii îs exasperați pentru că Alinuța pune tăt felul de întrebări care nu au nici în clin, nici în mânecuță cu ceea ce ar trebui să facă ea. Oamenii spun că, în loc să agiute fermierii de pren giudeț, madama îi cam pune pe drumuri. Cică tanti asta e ținută în brațe și de verzi, după ce soțiorul a participat la ultimele alegeri de pren partea lor. Asta, în contextul în care sunt, cică, zeci și zeci de plângeri formulate de oameni pe numele madamei expertă.

 

 

Comentarii
  • BZI, aveam o parere buna despre voi, dar acum ati cam dat cu „mucii in fasole”! Ar trebui sa investigati minutios comenzile astea platite de cei care nu reusesc sa intervina in anumite proiecte, de unde isi mai iau si ei o spagutza si isi iau masini scumpe, vile, vacante exotice, etc
    Este cel mai bun expert al OJFIR din 2006, toate dosarele au fost impecabil verificate conform procedurilor si culmea este incoruptibil si stapaneste la perfectie procedurile de atribuire de fonduri europene.
    Expertul munceste de la 06:30 la 18:30 in fiecare zi, ca OJFIR sa-si faca targetul si sa-si ia salariile si bineanteles ca nu se acorda bonus pentru un asemenea zel si gest pe care ar trebui sa-l faca si alti angajati care taie frunze la caini, dar beneficiaza de salarii de pe urma muncii prestate de acest expert!
    Sa va fie rusine pentru calitatea execrabila a acestui act jurnalistic de maidan, probabil atata pregatire profesionala ati reusit sa acumulati! Se pare ca oricine da bani sa apara denigrari nejustificate asupra unor persoane e suficient pentru voi, atat puteti! Mi-e scarba de mizeriile voastre nefondate, neverificate si rau voitoare, tot ce ati scris sunt minciuni ordinare!!!
    Cumva cei care au dat comanda, sunt cei care nu au intrat in Parlament? :)))))

Adauga un comentariu