Local

S-a răsturnat cu un BMW X6 în care erau PET-uri de bere, iar mai apoi a fugit. Ieri s-a prezentat la rutieră. Nu era băut – Foto

Publicat: 23 mai 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
S-a răsturnat cu un BMW X6 în care erau PET-uri de bere iar mai apoi a fugit. Ieri s-a prezentat la rutieră. Nu era băut  Foto
Un ieșean și-a făcut praf BMW-ul după ce s-a răsturnat cu acesta la Hadâmbu

Un bărbat din Iași și-a făcut BMW-ul praf, după ce s-a răsturnat la Hadâmbu. În autoturism se aflau mai multe PET-uri de bere, însă ieri când șoferul s-a prezentat la Poliția Rutieră acesta nu se afla sub influența alcoolului

Un ieșean s-a răsturnat cu un BMW X6 la Hadâmbu, sâmbătă, pe 21 mai. Bărbatul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi părăsit partea carosabilă. După impact a plecat de la fața locului. Martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical și polițiștii rutieri. Deși în interiorul autoturismului se aflau urme de sânge, nimeni nu se mai afla la fața locului. În interior erau mai multe PET-uri de bere semn că șoferul ar fi putut fi sub influența alcoolului. Deși a plecat de la fața locului, șoferul a uitat în interiorul mașinii copii la diverse documente, deci oamenii legii au aflat rapid cine a provocat accidentul rutier.

Șoferul care a provocat accidentul rutier a fost testat cu aparatul alcooltest a doua zi

Polițiștii au făcut verificări, dar totul a fost în zadar.

„La data de 21 mai, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în localitatea Mogoșești a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit doar un autoturism avariat în proporție de 70 la sută. Au fost continuate verificările, fiind identificat proprietarul autoturismului care a condus respectivul auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, din verificările efectuate până în prezent, nu rezultă că ar fi fost victime omenești în urma accidentului. Verificările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest duminică, la mai multe de 12 ore de la producerea accidentului. Pentru că nu a fost un accident cu victime declarate, legea a fost de partea lui. Tot în weekend a mai fost un accident rutier.

Comentarii
  • Așa se întâmplă când dai briciul pe mâna maimuței.Acum vreo 60 de ani când au apărut gențile diplomat unii salahori din uzinele ieșene mergeau la muncă cu ele iar în interior aveau brânză,salam, ceapă verde, pâine etc.Astazi după ce au salahorit occidentul primul gând a fost BMW.Nu casă,nu masă,nu familie.Ce bine ar fi fost să de-a și o testare la sală să vedem dacă știe să scrie.

  • Atit timp cat politicul permite circulatia autovehiculelor cu volan pe dreapta nu ar trebui sa exista comentarii.

  • 100% mașinile cu volan pe dreapta nu se pot asigura decât ieșind puțin de pe banda.
    Virajul la stânga cu volan pe dreapta este loterie.
    N-ar trebui sa mai avem parte de obrăzniciile din trafic ale celor cu volan pe dreapta, cu atât mai puțin în zona de comentarii. Saracii cu volan pe dreapta să-și asume statutul.

  • eu am un amic cu masina de asta de anglia, a venit in romania si i-a ucis familia unul cu duba cu volanul pe stanga, a scapat de puscarie. I-a omorat copii si nevasta, el a scapat, mergea cu 90km/h pe afara, regulamentar. Cautati pe google: „accident racaciuni bacau mercedes” e din 2021 accidentul. Ce parere aveti? Trebuia lasat in libertate soferul de duba cu volanul normal? Daca avea volanul pe dreapta primea inchisoare daca facea aceeasi fapta?

Adauga un comentariu