Cancan

Salman Khan, în doliu după moartea unei persoane importante din viața lui, răpusă de coronavirus

Publicat: 02 iun. 2020

Lumea filmului de la Bollywood este în doliu după ce un artist celebru a murit în urma complicațiilor apărute după ce a contractat coronavirus. Rudele, apropiații și medicii au sperat până în ultima clipă că va fi salvat din ghearele morții. Regretatul director muzical avea o relația foarte bună cu Salman Khan, care a izbucnit în plâns când a aflat vestea. Iulia Vântur îi alină tristețea iubitului ei și a transmis un mesaj emoționant pe social media.

Wajid Khan, unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India, a murit în dimineața zilei de 1 iunie. Artistul era internat într-un spital din Mumbai, unde doctorii îl tratau după ce a fost depistat pozitiv cu boala rară din China, SARS-CoV-2. El avea 43 de ani, au relatat jurnaliștii de la thehindu.com.

Vestea l-a îngenuncheat pe Salman Khan, care avea o relație foarte apropiată cu Wajid Khan. Celebrul actor indian i-a adus un tribut pe rețelele de socializare, unde a publicat poze și filmări cu regretatul său prieten. Salman Khan l-a caracterizat pe regretatul compozitor ca fiind “un suflet minunat”. Wajid Khan a cântat și a compus, ca parte a duo-ului Sajid-Wajid, mai multe albume pentru filmele lui Salman Khan, printre care se numără: “Dabangg”, “Wanted” și “Partner”.

Iulia Vântur îi alină tristețea și a transmis un mesaj emoționant

Iubita lui Salman Khan a fost și ea afectată de moartea lui Wajid Khan, pe care a avut ocazia să-l cunoască. Cu inima frântă, Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant în memoria regretatului director muzical, alături de o poză cu acesta.

“Kind, gentle and immensely talented. U will live in our hearts forever. Thank u for the amazing legacy u have created ❤️ Your voice will caress our hearts. We love u Wajid Bhai. Rest in peace and love 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness (n.r.: Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness)”, este mesajul scris de îndrăgita română pe contul ei de Instagram.

Adauga un comentariu