Actualitate

Sămânță de scandal în familia lui Culiță Sterp? Ce probleme sunt între mama și logodnica artistului

Publicat: 26 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sămânță de scandal în familia lui Culiță Sterp Ce probleme sunt între mama și logodnica artistului
Chiar dacă s-au mai contrat uneori, mama Geta și Daniela Iliescu au îngropat securea războiului

În urmă cu ceva timp, fanii au speculat că s-ar fi iscat un scandal în familia lui Culiță Sterp, mai precis între mama și logodnica acestuia. Se pare că între acestea ar exista anumite fricțiuni generate de felul lor de a fi și de mediul din care provin. Și totuși, în această toamnă, la nunta fiicei celei mici, mama Geta a șinut să lămurească situația.

În toamnă, la petrecerea de nuntă a Getuței Sterp, mama Geta a fost întrebată de ce nu vorbeşte despre logodnica lui Culiță Sterp. Și aceasta deoarece se tot vorbește de ceva timp despre un mic război între femeile din familia Sterp. Ei bine, acolo, mama Geta a vorbit și despre logodnica lui Culiță Sterp într-un live, lăsând să se înțeleagă că există anumite diferențe între ele.

Sămânță de scandal în familia lui Culiță Sterp?

Nunta Getuței Sterp a fost una de pomină în ținutul Hațegului, însă nu doar acolo s-a vorbit despre marele eveniment, ci în toată România. Faimoasa familie Sterp a fost sub lupa întregii comunități din online care a vrut să știe cât mai multe detalii despre eveniment în sine cât și despre membrii familiei.

La un pahar de vorbă, în mijlocul petrecerii de nuntă, mama Geta a făcut un live pe TikTok unde a vorbit la cererea unui fan despre nora sa, și anume logdnica lui Culiță Sterp. Mama Geta a spus atunci fără să stea pe gânduri că o admira și o iubește pentru că ea, la rândul ei, îl iubește pe fiul ei, Culiță, însă foarte diplomată, femeia a mai spus că ele sunt și foarte diferite.

„O laud și pe ea, pe cuvântul meu. Este înaltă și frumoasă, se potrivește cu Culiță, au un copil splendid, mor după el în fiecare secundă. Noi suntem diferiți, mamă, nu contează că unul este mai fălos, că unul este mai din coada oii. Suntem diferiți în lumea asta, dar toți avem un suflet în noi, o inimă care bate în noi. Da, o iubesc pe Daniela că ea îmi iubește copilul meu”, a spus mama Geta.

Și Iancu Sterp a luat atitudine

Despre așa-zisul scandal din familia lui Culiță Sterp au vorbit și Ileana, sora mai mare a artistului, dar și Daniela Iliescu, logodnica acestuia. Ambele au ținut să precizeze că nu sunt probleme între ele și se înțeleg foarte bine. Cu toate acestea, cel care a pus punctul pe „i” și a fost și mai tranșant a fost Iancu Sterp, care a spus clar că așa sunt femeile, se mai ceartă, se mai împacă, este normal ce se întâmplă între cele trei.

„Cât despre conflictul dintre Ileana, mama și iubita lui Culiță, nu e nimic nou. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar apoi le trece, se împacă. Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi, bărbații, facem uneori așa, doar că ele o fac mai des. Dar nu suntem certați cu iubita lui Culiță sau cu familia ei. Doar că ați văzut că în orice familie, în orice casă, mai sunt certuri, dar important este să rămânem uniţi”, a spus Iancu Sterp.

Adauga un comentariu