Stiri si curiozitati

Șampon cu usturoi: Tratamentul perfect care favorizează creșterea părului

Publicat: 15 nov. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Șampon cu usturoi Tratamentul perfect care favorizează creșterea părului
Cu ajutorul șamponului cu usturoi părul își recapătă vitalitatea

Dacă îți cade părul și ai încercat toate soluțiile dar tot nu ai ajuns la efectul dorit trebuie să încerci tratamentul pentru păr cu usturoi. Un șampon cu usturoi te poate scăpa de această problemă. Usturoiul are multe proprietăți, acesta întărește firul de păr, îl face mai strălucitor și stimulează creșterea acestuia.

Dacă vrei să încerci un șampon cu usturoi dar te gândești cum să te dai pe păr cu ceva ce miroase a usturoi, nu te îngrijora. Acest șampon are proprietățile regeneratoare ale usturoiului, dar miroase floral sau a fructe. Cu siguranță un tratament intensiv cu șampon cu usturoi va ameliora căderea părului.

femie ingrozita care scoate de pe pieptene mult par
Șamponul cu usturoi oprește căderea părului

Șampon cu usturoi: Remediu natural pentru a opri cădere părului

Cu ajutorul șamponului cu usturoi părul își recapătă vitalitatea, devenind mai strălucitor și puternic. Specialiștii spun că acest șampon are beneficii reale. Efectul „magic” al șamponului se datorează vitaminei B6, C, vitaminei A, substanțelor precum seleniu, potasiu, siliciu, fosfor, calciu, fibre și antioxidanți puternici care se conțin în tratament.

Datorită compoziției sale, șamponul de usturoi ajută la creșterea foliculilor de păr și elimină substanțele nocive de la rădăcina părului. De asemenea, acesta contribuie la curățarea profundă a scalpului.

Șamponul de usturoi este 100% bio, fabricat din ingrediente naturale care stopează și previn căderea părului. Dacă ai părul fragil și deteriorat poți aplica și măștile de usturoi. Acestea ajută la îndesirea părului, asigură sănătatea scalpului prin combaterea mătreței.

doi catei de usturoi langa o capatina de usturoi pe o masa
Usturoiul întărește firul de păr, îl face mai strălucitor și stimulează creșterea acestuia

Tratamentul cu acest șampon poate accelera creșterea părului cu până la de 3 ori mai mult față de ritmul său obișnuit de creștere. De asemenea, dacă folosești șamponul și masca alături de ulei concentrat pe bază de usturoi, create conform unei formule vegane vei activa regenerarea părului dar și revitalizarea acestuia.

Cum folosești șamponul cu usturoi pentru a opri căderea părului

Șamponul pe bază de extract de usturoi contribuie la tratarea infecțiilor de la nivelul scalpului. Dacă vrei să stopezi cu adevărat căderea firelor de păr și vrei să scapi de mâncărimi și iritații trebuie să aplici corect șamponul de usturoi.

Dacă dorești să-ți repari vârfurile despicate și podoaba ta capilară să devină mai deasă și mai puternică în doar câteva săptămâni trebuie să folosești constant șamponul din usturoi. Acesta trebuie aplicat pe păr într-o cantitate suficientă astfel încât să se spumeze bine. Pentru a activa șamponul trebuie să-ți masezi ușor scalpul timp de 2-3 minute.

femeie cu parul lung, sanatos, care zambeste
Șamponul de usturoi ajută la creșterea foliculilor de păr și elimină substanțele nocive de la rădăcina părului

Pentru a reuși să obții o strălucire a părului poți combina șamponul cu usturoi cu uleiul din cocos. Folosind un astfel de tratament trebuie să încălzești 2 linguri de ulei de cocos pe care le amesteci cu șamponul de usturoi. Ulterior acesta trebuie folosit până nu s-a răcit uleiul de cocos. Tratamentul poate fi aplicat pe întreg scalpul sau doar pe zonele cu probleme. Pentru un rezultat mai bun trebuie să-l lași să acționeze 20 de minute și apoi să te speli cu apă călduță.

Pe lângă faptul că acest tratament oprește căderea părului, șamponul cu usturoi împreună cu uleiul de cocos te va ajuta să ai o podoabă capilară strălucitoare, puternică și sănătoasă. Este important să utilizezi șamponul cel puțin de două ori pe săptămână. De asemenea, acesta nu trebuie combinat cu alte șamponuri sau produse pentru păr. Șamponul cu usturoi combinat cu produse din diferite game poate provoca o alergie la nivelul scalpului sau să-l irite foarte tare.

femeie care isi spala parul
Pentru a reuși să obții o strălucire a părului poți combina șamponul cu usturoi cu uleiul din cocos
Comentarii
  • Cît costă șamponul pentru creșterea părului și pentru căderea părului că am mari probleme cu părul meu nu mai îmi crește și îmi cade foarte mult păr din cap și numai știu ce să fac

Adauga un comentariu