National

Samsarii de mașini, o problemă pentru șoferi. Cum au încercat să îl înşele pe acest tânăr – VIDEO

Publicat: 10 nov. 2020
Andy Popescu si samsarul care a incercat sa il pacaleasca
Samsarii de mașini au devenit o reală problemă pentru șoferi

Samsarii de mașini au devenit o reală problemă pentru șoferi. Chiar dacă depăşim o perioadă extrem de grea din cauza noului coronavirus, vânzarea de maşini poate deveni profitabilă. Problema intervine atunci când vânzătorii de maşini nu sunt tocmai sinceri.

Cum reuşesc să ascundă aceste persoane detalii importante despre autoturisme?!

Samsarii de mașini apelează la tot felul de tertipuri

Multe persoane optează pentru maşinile second-hand, însă nu ştiu ce probleme se pot ascunde cu adevărat în spatele poveştii vândute de samsari. Putem spune că este chiar o ruletă rusească, fie reușești să îți cumperi o mașină bună, fie achiziționezi una cu mari lipsuri, dar care arată perfect la exterior.

Celebrul vlogger Andy Popescu a postat pe canalul sau de Youtube un clip în care a demascat un samsar. Tânărul s-a întâlnit cu o persoană, care urma să îi vândă o mașină marca Range Rover. Însă, pe tot parcursul vizionării, bărbatul și-a dat seama că autoturismul a fost avariat, deși samsarul îi tot spunea faptul că mașina este impecabilă.

Minciunile au început să iasă la iveală, de la faptul că vânzătorul declara că are actele la zi, detalii legate de consum, kilometrii dați înapoi, prețul prea mic în comparație cu prețul mașinii regăsit pe piață la momentul actual și multe altele.

Cum l-a demascat Andy Popescu pe samsar

Vlogger-ul Andy Popescu a apelat la o aplicaţie online care îţi dezvăluie tot istoricul maşinii. După o scurtă verificare a descoperit faptul că mașina a fost grav avariată. În momentul în care țeparul a fost desconspirat, adevărul a fost spus chiar de către el. Mașina nu avea carte service și chiar fusese făcută praf, în urmă cu puțin timp.

„A fost impecabilă, de când am luat-o. E mașină ok! Am și eu prieteni, am și eu oameni.. Nu mai îmi vând nicio mașină.. Ce fac?! Ba frate, din asta trăiesc.. Ce să fac?! Ce combinație să fie? Că i-am schimbat o aripă.. De pe licitații, din Germania.. Le iei de la dezmembrări(piesele).. Am mecanici care mi le pun, le vopsește cum trebuie la cuptor, ce trebuie.. Sunt o groază de mașini din astea din Anglia care vin.. Am mecanici buni care se ocupă de chestia asta. Din ce vrei să trăiești, mă frate?! Mai câștig și eu 2 lei la ea, ce vrei să faci??!”, a spus samsarul.

Samsarii de mașini din administrația ieșeană

Un autoturism de lux în Iași marca Peugeot 508 a ajuns să fie plimbat între doi politicieni locali fără ca acesta să fie trecut și oficial în declarațiile de avere. Mașina a fost plimbată între deputatul zero Marius Bodea și consilierul local Răzvan Timofciuc. Practic, Bodea i-a vândut lui Timofciuc mașina în luna octombrie a anului 2019 pentru 38 de mii de lei (circa 8 mii de euro), însă vehicolul nu apare în declarația acestuia din urmă. Culmea, nu a apărut nici în declarația anterioară a lui Marius Bodea, ceea ce ridică și mai mari semne de întrebare.

Adauga un comentariu