Local

Sancțiuni la Politehnica Iași după defectarea instalației de iluminat artificial a Stadionului Emil Alexandrescu

Publicat: 05 nov. 2020
Politehnica Iași
Politehnica Iași

În urma efectuării anchetei interne după defectarea instalației de iluminat artificial a Stadionului Emil Alexandrescu, eveniment ce a condus la pierderea la masa verde a meciului cu FC Viitorul, conducerea executivă a CSM Politehnica Iași a stabilit sancționarea domnului Virgil Grierosu cu avertisment scris și penalitate financiară în cuantum de 10% din salariu pe o perioadă de trei luni, conform legislației în vigoare.

„Considerăm că și CSM Politehnica are partea sa de vină pentru evenimentul nefericit de la meciul cu Viitorul. Chiar dacă este singurul angajat al clubului pe partea de administrare a bazei sportive din Copou și nu are în fișa postului sarcini privind întreținerea și funcționarea instalației de iluminat, domnul Virgil Grierosu ar fi trebuit să reacționeze imediat ce nocturna a prezentat primele deficiențe de funcționare, în preziua jocului. Ne dorim să nu se mai repete astfel de cazuri, iar echipa noastră să beneficieze, cu adevărat, de avantajul terenului propriu.” a declarat Ciprian Paraschiv, președintele executiv al CSM Politehnica Iași.

Comentarii
  • Ce pusca mea cauta Grierosu senior ca administrator? wtf??? s-a pensionat acum 2 ani mosneagul
    Dupa a urmat ficiorul lui dat afara ca nu stie sa aibe grija de teren
    Dupa a urmat Baltag pus tot pe pile
    Primarul sa dea explicatii de ce mosneagul e inca sef la stadion

  • Au,pierdut meciul la masa verde chiar daca conduceau cu scorul de 2-1 asa ca au mai pierdut inca 3 puncte si asa usor usor spre play-out si liga a a 2 a echipa a fost si este cea mai slaba din liga a 1 a si mai iau si salarii de 6-7000 de euro eu nu inteleg pentru ce iau ei 6-7000 de euro daca echipa nu a jucat si nu,joaca nimic fiind”ciuca batailor”si sa vedeti ca jucatorii vor sa li se plateasca salariile la timp faceti un calcul la 4,85 de lei=1 euro 33395 de lei iar la 6000 de euro la 4,85=1 euro 29100 de lei stiti.

Adauga un comentariu