Economic Local

Sancțiuni pentru firmele din Iași care nu au încheiate contracte de salubritate

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sancțiuni pentru firmele din Iași care nu au încheiate contracte de salubritate

Echipele din cadrul Serviciului Protecția Mediului au trecut la sancțiuni în cazul operatorilor economici care nu au contracte de salubritate. Conform hotărârilor de Consiliu Local, se sancționează cu amendă de la 500 la 1.000 de lei firmele care nu au încheiate astfel de contracte cu un operator autorizat.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional societatea G. SRL, cu punct de lucru în municipiul Iași, deoarece nu a încheiat contract de prestări servicii pentru salubritate cu o firmă autorizată, pentru preluarea, transportul și neutralizarea deșeurilor menajere”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Ieșenii încă aruncă gunoaiele pe spațiul verde

În urma acțiunilor făcute de polițiștii locali sunt descoperite numeroase situații în care nu sunt respectate normele de depozitare a deșeurilor.

„Polițiștii locali au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 400 lei, pe numita N.B., domiciliată în municipiul Iași, deoarece a fost depistată aruncând pe domeniul public deșeuri din carton și resturi menajere”, au mai declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu