Prima pagină » Magazin » Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Vezi cum se prepară. Ideal pentru micul dejun
Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Vezi cum se prepară. Ideal pentru micul dejun

Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Vezi cum se prepară. Ideal pentru micul dejun

13 oct. 2019, 10:15,
în Magazin

Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Rețetă pentru micul dejun. Sandwich-ul crocant este preparatul ideal pentru micul dejun.

Ingrediente:

– unt la temperatura camerei

– două felii de pâine toast

– 30 g caşcaval

– două felii de şuncă.

Cum se prepară

Untul se întinde pe fața fiecărei felii de pâine, iar cașcavalul se rade pe suprafaţa cu găuri mări a razătorii.

Şunca se pune pe una dintre feliile de pâine, se presară caşcavalul ras, iar deasupra se pune cealaltă felie de pâine unsă cu unt în jos.

Se pune sandwich-ul pe o tavă cu hârtie de copt în cuptor şi se lasă aproximativ 15 minute. Întoarceţi-l pe o parte şi pe cealaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`