Stiri si curiozitati

Sânge în vis: Poate fi mai grav decât îți imaginai!

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sânge în vis Poate fi mai grav decât îți imaginai
Când visezi sânge poate fi o avertizare în legătură cu o nemulțumire mare

Sângele este considerat un simbol al vieții, însă atunci când apare în vis, acesta prevestește răul.

De obicei, interpretarea onirică a sângelui este nefastă deoarece acesta fiind un lichid vital pierderea lui simbolizează, în primul rând, pierderea energiei vitale.

Cei care interpretează visele susțin că un vis în care apare sânge nu trebuie trecut cu vederea și că se întâmplă de multe ori ca granița unui simplu vis de noapte să fie depășit.

Modul în care apare culoarea și densitatea sângelui în vis este foarte importantă pentru interpretarea visului. Având în vedere că sângele este de obicei asociat cu o rană, automat apare ideea de durere. Dacă acea senzație de durere nu apare în vis, atunci este vorba o durere sufletească sau psihică.

Într-o altă interpretare, sângele poate fi un simbol al dragostei și al sexualității. Fie că are sens pozitiv sau negativ, sângele este semn al vieții, astfel că poate însemna necesitatea unei pierderi sau renuntari pentru ca mai apoi sa vina castigul sau rasplata.

În general, când visezi sânge este o avertizare în legătură cu o nemulțumire mare, o neconcordanță în viața ta. Pentru a putea înțelege și rezolva problema trebuie să faci toate conexiunile cu celelate elemente care apar în vis.

În tradiția orientală, visul cu sânge exprimă bani si bogăție, iar italienii cred că sângele apărut în vis este sinonimul succesului.

Sânge în vis, pe membrele corpului și pe anumite obiecte

În funcție de membrul pe care sau pe ce obiecte apare sângele, interpretarea este diferită. Astfel, dacă viezi că ai sânge pe mâini, înseamnă că va trebui să muncești mai mult pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă visezi sânge pe braţ este posibil să faci nişte greşeli, din cauza cărora vei suferi o pierdere financiară. În schimb, dacă visezi că sângele curge pe picior, atunci se anunță o avansare la serviciu sau un pas în față în carieră.

În situația în care sângele curge dintr-o rană este semn că vei suferi o boală sau o pierdere în domeniul afacerilor. În schimb, dacă sângele este pe cuţit, atunci familia ta urmează să treacă printr-un necaz. Nu este exclus ca în această situație să fie vorba despre o răzbunare asupra unei persoane din familia ta.

Dacă visezi haine pătate de sânge înseamnă că niște prieteni falși vor încerca să te țină departe de succes.

Când visezi că sângerezi sau pete de sânge

Atunci când visezi că sângerezi înseamnă că ești epuizat sau că pe plan sentimental ai probleme. Mai mult, visul poate reprezenta niște lupte care se pot duce la nivel sentimental sau de idei cu niște persoane apropiate. O altă interpreatre a acestui vis ar putea fi un semnal de alarmă că trebuie să iei lucrurile mai încet.

În cazul femilor însrcăinate, dacă visează sânge este o reprezentare a vieții pe care o poartă în pântec.

În cazul în care visați că o persoană apropiată sângerează, atunci interpretarea este că aveți nevoie de sprjin emoțional.

Dacă visezi pete de sânge pe corp înseamnă că n uar fi exclus să aveți niște câștiguri materiale. Valoarea câștigului va fi proporțională cu petele de sânge de pe corp.

Atunci când visați pete de sânge pe haine înseamnă că veți primi niște bani sau veți avea parte de niște foloase, însă totul este ilegal sau au fost obținute în mod necinstit.

O altă interpretare a acestui vis este că cineva încearcă să vă distrugă cariera sau să vă păteze imaginea.

Adauga un comentariu