Eveniment-Social

Șansă de angajare, la Iași! Universitatea Tehnică a organizat un târg de joburi care acoperă toate domeniile de studiu

Publicat: 23 mai 2022
Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași și studenți la cursuri
Universitatea Tehnică din Iași a organizat, în perioada 20 – 21 mai 2022, ediția a doua a evenimentului „Zilele angajatorului”, ce a constat într-un târg de joburi și internshipuri, cât și un workshop. La eveniment au participat 40 de agenți economici din județul Iași și din regiunea centrală a Republicii Moldova. Domeniile de activitate ale firmelor participante au acoperi toate domeniile de interes de studiu ale Politehnicii ieșene

La finalul săptămânii trecute, Universitatea Tehnică din Iași a organizat un târg de joburi care acoperă toate domeniile de studiu. Evenimentul a implicat participarea a 40 de agenți economici din județul Iași și din regiunea centrală a Republicii Moldova. Domeniile de activitate ale firmelor participante au acoperit toate domeniile de interes de studiu ale Politehnicii ieșene

Universitatea Tehnică (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iași a organizat un târg de joburi care acoperă toate domeniile de studiu. Evenimentul a implicat participarea a 40 de agenți economici din județul Iași și din regiunea centrală a Republicii Moldova. Domeniile de activitate ale firmelor participante au acoperi toate domeniile de interes de studiu ale Politehnicii ieșene. A fost vorba de ediția a doua a evenimentului „Zilele angajatorului”, ce a constat într-un târg de joburi și internshipuri, cât și un workshop.

Universitatea Tehnică din Iași a organizat un interesant și util târg de joburi

Evenimentul a avut drept scop pregătirea studenților pentru primii pași pe piața muncii și își propune să dea posibilitatea studenților de a avea discuții directe cu angajatorii, de a vedea care sunt opțiunile lor atunci când vor absolvi cursurile universitare, de a vedea așteptările angajatorilor, pentru a se pregăti din timp sau chiar oportunități de internship în aceste firme până la finalizarea studiilor.

Au participat 40 de agenți economici din județul Iași și din regiunea centrală a Republicii Moldova

La eveniment au participat 40 de agenți economici (https://arhiva.bzi.ro/important-pentru-agentii-economici-10571) din județul Iași și din regiunea centrală a Republicii Moldova. Domeniile de activitate ale firmelor participante vor acoperi toate domeniile de interes de studiu din TUIASI. Acesta a avut loc în zona amenajată din fața clădirii Rectoratului TUIASI și în sala de ședințe a universității.

A fost programat workshopul „Carieră și antreprenoriat pentru tineri. Evaluarea intereselor profesionale”

În cea de-a doua parte a zilei a fost programat workshopul „Carieră și antreprenoriat pentru tineri. Evaluarea intereselor profesionale”, unde au participat reprezentanți ai agenților economici, studenți și cadre didactice. De asemenea, vor participa reprezentanți ai departamentului SAS-TUIASI (Societatea Antreprenoriala Studențească), care au discutat cu tinerii despre modul în care se pot pregăti să devină antreprenori si vor oferi exemple de studenți ce au performat în acest sens.

Evenimentul „Zilele angajatorului” a fost organizat în cadrul proiectului „Lanţ valoric integrat pentru îmbunătăţirea pieţei muncii – IVAC” 2SOFT/1.1/94”, proiect finanțat prin Programului Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020. Așadar, Universitatea Tehnică din Iași a organizat un interesant și util târg de joburi dedicat studenților și absolvenților de studii superioare.
Adauga un comentariu