Economic Local

Șanse de angajare în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est

Publicat: 18 ian. 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează un concurs în data de 17 februarie 2020 pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Cele nouă locuri disponibile oferă posibilitatea unui contract pe durată determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Astfel, există două posturi în cadrul Direcției Comunicare, Inovare și Cooperare Externă, unde este necesară experiența profesională anterioară de minim 3 ani într-unul din domeniile: dezvoltare regională, dezvoltare durabilă, dezvoltare inovativă. De asemenea, sunt disponibile două posturi în Direcția Dezvoltarea Afacerilor (Community Builder), unde experiența profesională este obligatorie de de minim 2 ani, în următoarele tipuri de activități: creare de concepte de evenimente și programe potrivite comunității startup, coordonare și implementare de programe/evenimente de business & networking.

Se caută și specialiști în achiziții publice

În cadrul campaniei de angajări, ADR Nord-Est urmărește și ocuparea a 3 posturi în cadrul Direcției Programului Operațional Regional. De asemenea, sunt disponibile două posturi Expert Achiziții Publice în cadrul agenției.

Persoanele interesate pot să depună CV la sediul Agenției, pană la data de 12.02.2020. „Concursul va consta în următoarele probe: test scris de cunoștințe din bibliografia pentru concurs și test scris de verificare a cunoștințelor de specialitate din arealul postului vizat, test scris de limba engleză, probă practică privind cunoștințele de operare pe calculator și interviu și analiza CV-ului”, au precizat reprezentanții ADR Nord-Est.loading...

Adauga un comentariu