Bursa Barfelor

Săracul Toni Hoțac! Aruncă pe piață „bombe mediatice”, care în Iași se știau deja de două săptămâni! E doar prost sau ni se pare nouă?

Publicat: 05 dec. 2020

Începem în forță rubricuța noastră de astăzi, dragi și stemați cetitori! Ei bine, sperăm să nu vă supărați pe noi că iarăși vă povestim câte ceva despre Toni Hoțac, cel poreclit „Curuleț”, pseudo-jurnalist și redactor-șef la o fițuică de prin Iași! Hoțac a dovedit încă o dată că este unul dintre cei mai proști jurnaliști din târgul Ieșilor, vânzând ieri ca nouă o informațiune care se știa prin Iași de acum două săptămâni. În plus, în înțelegere cu Arăgăzel Pompa, Toni Hoțac, cel poreclit Curuleț, a distribuit ieri un text, cu o poză servită pe tavă de Pompa, cu care ei au crezut că vor da lovitura și va scăpa șeful pesedist de ancheta prociurorilor de la DeNeAuuu.

Toni și Arăgăzel au aruncat pe piață o fumigenă cu o poză în ceață a unui individ care vezi Doamne ar fi cerut șpagă în numele fostului șăf de la Cejeu. Cu această fumigenă credea Arăgăzel că scapă de dosarul de la DeNeAuu, dar spre ghinionul lui băieții deja dăduseră drumul la anchetă, iar Toni Hoțac s-a făcut de râs arătând că rămâne cel mai prost pseudojurnalist din târgul Ieșilor. Totuși, Curuleț nu e prost chiar degeaba, din moment ce prociurorii au pus mâna și pe nește plăți ilegale făcute de Arăgăzel la zearul lui de lași! Hopaaa! Dar despre asta mai grăim în edițiile viitoare!

Oricum, avem o ghicitoare pentru Toni Hoțac, cel poreclit Curuleț: ce senator crezi tu Toni că rămâne acuși fără imunitate parlamentară? Hai că te lăsăm să calculezi că la IQ-ul tău îți trebuie câteva zile să te prinzi!
Și la final, avem și o întrebare pentru Toni: nu cumva Arăgăzel te-a păcălit și ți-a spus că șpaga de împărțit de la spetalul de la Lețcaia este doar de 1 milion de epuroi, pe când ea era de 3 meleoane?

 

 

Comentarii
  • Asta este atac la persoana de gara. La gara, la talcioc ori in parcarile de bloc il faci pe unul prost.. Nu este demn de un ziar, demonstreaza ca crapa fierea in voi , probabil fiindca Hotac va desfiinteaza elegant despre ingerinta voastra total artificiala in politica locala. Sunteti niste gunoaie, in genere…Asta nu-i jurnalism, e mahala.

Adauga un comentariu