BZI LIVE

LIVE VIDEO – Sărbătoare mare în calendarul ortodox: Buna Vestire! Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, în direct la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 23 martie 2023, de la ora 12:30, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași revine la BZI LIVE. Invitatul permanent al emisiunii va vorbi de această dată despre Buna Vestire, marea sărbătoare din calendarul ortodox, din data de 25 martie. În emisiunea moderată de Roxana Caraiman, părintele va predica despre semnificația momentului în care Sfântul Arhanghel Gavriil o anunță pe Fecioara Maria că va da naștere Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Buna Vestire este prima sărbătoare a Maicii Domnului confirmată în documente și este sărbătorită în fiecare an în perioada Postului Mare. De asemenea, .este şi prima dezlegare la peşte din Postul Paştelui iar îndrăgitul duhovnic va aminti despre tradițiile și obiceiurile în credința populară.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu