Bursa Barfelor

Sărbători triste pentru fostul deputat

Publicat: 04 ian. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu una despre Arhanghel Șpanciu, fost deputat în mai multe legislaturi. De sărbători, fostul deputat a fost abandonat chiar și de familie. Nici telefoanele nu mai sunau ca-n alte vremuri. Toți așteaptă parcă să scape de cel care odată făcea combinațiile prin târg. Nici măcar mâncare nu a primit de la familie, a fost nevoit să mănânce preparate la caserolă, aduse cu bicicleta. Tristețea este mare pentru Șpanciu, pentru că pe vremuri chermezele erau chermeze, cu râuri de vin și rachiu, friptane și plăcinte. Acum nimeni nu-l mai consideră util, mai că i-ar da un brânci pe scări. Babele bârfitoare nu-l plâng de milă pentru că știu ca i-a fost și bine. Dar, să fii abandonat de familie în felul ăsta este cu totul altceva. Babele sunt la curent cu ce se întâmplă în familia Șpanciu și vor transmite informații despre fiecare mișcare a fostului deputat.

Comentarii
  • Amanta Strachinaru mare contabila , către primarul Lazar, la telefon: – Unde umbli iubitule, bețivule, pe unde ești ????
    Lazar: – Draga mea, iți amintești magazinul de bijuterii unde ai văzut inelul acela superb cu un ditamai diamantu pe el și pe care ți-am zis că într-o zi o să ți-l cumpăr?!
    Strachinaru M.: -Oooof….iubire ….cum să nu mi-l amintesc?
    Lazar: – Perfect … eu sunt în barul de lânga magazin

Adauga un comentariu