Prima pagină » Magazin » Sărbătorile nu sunt fericite pentru toată lumea. Apelează la un psihoterapeut din București
Sărbătorile nu sunt fericite pentru toată lumea. Apelează la un psihoterapeut din București

Sărbătorile nu sunt fericite pentru toată lumea. Apelează la un psihoterapeut din București

16 dec. 2021, 10:34,
BZI.ro, în Magazin

Când te gândești la sărbători, te gândești la timp petrecut în familie, voie bună, pace și liniște, magia Crăciunului, arome specifice, colinde minunate și decorațiuni de poveste. Însă sunt unele persoane care sunt departe de casă, iar sărbătorile n-au același farmec fără familie. Apoi mai sunt cazuri în care sărbătorile sunt stricate din cauza unor membri ai familiei. În orice caz, psihoterapeutul este cel pe care te poți baza pe tot parcursul anului, indiferent de greutățile prin care treci.

Depresia și anxietatea sunt printre principalele probleme cu care se confruntă persoanele, indiferent de vârstă. Iar acestea sunt accentuate de sărbători, când totul în jur e frumos și toți sunt veseli, însă unele persoane nu se pot bucura de aceste lucruri, confruntându-se cu diverse probleme. Singurătatea, problemele financiare, lipsa familiei sau din contră o familie abuzivă sunt motivele unor tragedii în creștere în perioada sărbătorilor.

Fie că ești din București, din alt oraș al țării sau din afara ei, psihoterapeutul Daniel Ivan, având pagina oficială danielivan.ro, te poate ajuta să treci cu bine peste orice problemă.

De ce să apelezi la ajutorul acestui psihoterapeut București

Multe persoane care sunt la început pe drumul vindecării, după ce conștientizează că au nevoie de ajutorul unui psihoterapeut, se blochează. Le este frică să înceapă, le este frică să fie judecați și le este greu să se deschidă practic unui străin. Se lasă împiedicați de faptul că au avut încredere în oameni dragi ce i-au trădat, deci cum ar putea să-i ajute un străin? Iar uneori simplul gând că trebuie să stea între 4 pereți cu un psihoterapeut, ce le va analiza cele spuse, le provoacă atacuri de anxietate dinainte să ajungă la cabinetul acestuia. Nu se simt confortabili și este un spațiu străin.

De aceea există o soluție în aceste cazuri și la fel se aplică și în cazul celor plecați să muncească în străinătate și anume psihoterapia online. Daniel Ivan care este un psihoterapeut Bucuresti te poate ajuta indiferent unde te afli dacă ai nevoie doar de un device conectat la internet puternic, căști și un cont de mesagerie online precum Skype, Messenger sau WhatsApp. Astfel vei fi în confortul propriei case și vei simți ca ești în control.

Începerea terapiei poate părea un lucru copleșitor, însă după câteva ședințe cu psihoterapeutul Daniel Ivan vei pierde treptat din anxietate. Vei descoperi în acesta un confident ce nu te va judeca, ci va încerca să te îndrume să treci mai ușor peste orice situație.

Terapia cognitiv-comportamentală

Terapia cognitiv-comportamentală este folosită la începutul tratamentului. Este o terapie de scurtă durată care vizează probleme specifice și situații de criză. Se urmărește schimbarea profundă în structura personalității și la nivel de subconștient. Prin acest tip de terapie se pot rezolva multe probleme comportamentale și viața ta se va îmbunătăți. Vei lua decizii raționale, vei înțelege mai bine dinamica pe care o ai cu anumite persoane, vei ști ce să eviți și cum să interacționezi cu persoanele, vor fi abordate tipare rigide și disfuncționale ce ți-au adus stagnare în viață sau te-au dus pe căi greșite.

Stresul psihologic, furia, anxietatea, depresia, rușinea, sentimentul de vinovăție, atacurile de panică, toate acestea pot fi rezolvate prin acest tip de terapie. Odată ce reușești să identifici declanșatoarele care te fac să treci prin aceste stări, este momentul în care poți în sfârșit să faci schimbări ce vor duce negreșit la îmbunătățirea calității vieții.

Dacă te simți dependent de alții, dacă ai trecut prin relații toxice ce ți-au afectat stima de sine și încrederea în oameni, dacă ai trecut prin orice tip de abuz, terapia este cea care îți va lumina calea din întunericul în care te afli. Vindecarea începe cu curajul de a merge la o primă ședință de terapie.

Descoperă cum te poate ajuta psihoterapeutul Daniel Ivan, accesând pagina danielivan.ro.

Contact:

[email protected]

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *