National

Șase lucruri pe care bărbații le adoră la femei

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șase lucruri pe care bărbații le adoră la femei
Cuplu

Despre femei se spune că sunt dificil de înțeles, însă adevărul este că dacă stai să le asculți și ești atent la gesturile lor, îți pot da de înțes cu ușurință ce rol ai în viața lor și ce simt cu adevărat pentru tine.

Foarte mulți bărbați sunt de acord cu faptul că femeia e cel mai uimitor dar pe care îl poți primi. Femeilor le pasă de tine, te iubește și te enervează cel mai mult. Să recunoaștem, femeile au și multe obiceiuri care nu le plac bărbaților – când îi sună foarte des, când se poartă copilărește, când își fac poze, se uită la ele și le șterg și apoi o iau de la capăt, când petrec prea mult timp la cumpărături. Totuși, tindem să credem că balanță înclină spre lucrurile adorabile și că există însă și niște obiceiuri feminine pe care bărbații le adoră:

1. Când își pun capul pe pieptul lor

Bărbații adoră când femeile fac asta, fiindcă simt că sunt bărbați adevărați care le oferă siguranță. Poate părea un gest banal, însă le confirmă bărbaților că inspită echilibru și putere.

2. Când se joacă cu părul lor atunci când conduc

Nu e vorba doar de plăcerea fizică a atingerii. Bărbații percep mângâierea ca pe un semn al dragostei, afecțiunii și dorinței de apropiere.

3. Când îi laudă pe Facebook

E evident, bărbaților le place să fie apreciați de public.

4. Când îi ascultă cu atenție

Asta îi face să se simtă iubiți.

5. Când le trimit un mesaj atunci când sunt la o întâlnire cu prietenii

Bărbaților le place să știe că te gândești la ei chiar și atunci când ești ocupată.

6. Când își arată afecțiunea în mână

Momentele în care îl iei prima de mână sau îi aranjezi părul îi fac inima să bată mai repede.

Adauga un comentariu