Sport

Șase persoane de la CFR Cluj, infectate cu COVID-19

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șase persoane de la CFR Cluj infectate cu COVID-19
Jucători CFR Cluj

Șase persoane de la CFR Cluj au fost anunțate că au fot infectate cu COVID-19. Potrivit surselor din cadrul clubului din Gruia, pe lângă Alexandru Păun şi Grzegorz Sandomierski,au mai fost testați pozitiv mijlocașul Damjan Djokovic, antrenorul cu portarii Cristian Moldovan, secundul Costin Curelea și preparatorul fizic Cristian Dragota.

„Suntem cu toții alături de Adrian Păun în aceste momente și îi dorim multă sănătate.Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun.

În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat.Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri“, au anunțat oficialii clubului clujean.

Șase persoane de la CFR Cluj, infectate cu COVID-19: Păun, primul depistat

Meciul FCSB – CFR Cluj trebuia să se dispute sâmbătă pe Arena Națională, dar a fost amânat după ce jucătorul clujean Adrian Păun s-a simțit rău în dimineața partidei. A efectuat în regim de urgență testul pentru COVID-19 și a aflat că este infectat.

Duminică, ceilalți componeți ai lotului lui CFR vor mai efectua un set de teste, iar dacă acestea vor ieși în totalitate negative, partida cu FCSB ar putea fi reprogramată pentru data de 28 sau 29 iulie.

Înaintea acestei etape, FCSB ocupa locul 5, cu 28 de puncte, fiind în afara Europei, iar CFR era pe locul 2, cu 40 de puncte, unul în urma liderului Craiova. FCSB nu se poate teme de Astra Giurgiu, echipa de pe locul 3, pentru că aceasta nu are drept de participare în cupele europene, ci tocmai de prietenii lui Gigi Becali de la Botoşani, care ocupă poziţia a patra, care duce acum în Europa League.

Dinamo are 11 cazuri de COVID-19

Totul a început joi, chiar în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte. Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost atunci depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. La doar o zi distanţă, Andrei Sin a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.

La două zile distanţă, alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate.

Duminică, Dinamo a ajuns la 11 cazuri de COVID-19, după ce maseurul echipei a fost testat, la rândul său, pozitiv la noul coronavirus.

Jucătorii de la Dinamo infectați cu noul coronavirus sunt Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Filip Mrzljak, Alexandru Răuță, Vali Lazăr

Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu și Sașa Mitrovic.

Meciurile lui Dinamo din aceste zile, restanța cu Chindia și returul din play-out, tot cu dâmbovițenii, au fost amânate, dar în acest moment nu se știe când trupa lui Gheorghe Mulțescu va mai putea disputa un meci oficial.

Adauga un comentariu