Actualitate

Sasha, fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr, seamănă perfect cu bunicul său. Cum arată micuțul

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sasha fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr seamănă perfect cu bunicul său. Cum arată micuțul
Florin Piersic Jr are o minune de băiat, Sasha, în vârstă de 6 ani

Sasha este fiul în vârstă de 6 ani al lui Florin Piersic Jr, și a moștenit din plin trăsăturile fizice ale părinților și bunicului. După cum se știe, fiul celebrului Mărgelatu este destul de discret în ceea ce privește viața de familie. Și totuși, de curând, Florin Piersic Jr și-a uimit fanii publicând o imagine superbă cu băiatul său.

Florin Piersic Jr este fiul marelui actor Florin Piersic și al Tatianei Iekel. Acesta s-a născut pe 18 iulie 1968 și este regizor de teatru și film, actor, scenarist și scriitor. Deși a absolvit studiile de actorie la vârsta de 23 de ani, Piersic Jr a mărturisit că și-a dat seama de drumul pe care vrea să meargă de abia după 30 de ani. Și dacă profesional, acesta are o carieră solidă, și în plan personal îi merge destul de bine, el și iubita lui având un băiat și o fată.

Sasha, fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr, o minune de băiat

În 2016, Florin Piersic Jr şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha. Acesta are acum șase ani, poartă părul mai lung, deschis la culoare și a moștenit din plin trăsăturile frumoase ale părinților și bunicului.

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi. Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii, însă acum și-a călcat pe inimă și a făcut-o.

Nu în ultimul rând, în iulie 2019, Florin Piersic Jr le-a făcut o surpriză de proporţii tuturor când a urcat pe scenă alături de fiul lui. Acesta se afla la Festivalul Internaţional Sibiu unde a primit premiul „Virgil Flonda”. Însă, pe lângă Sasha, fiul lui Florin Piersic mai are și o fată, pe nume Sonia, din relația cu actrița Dorina Chiriac.

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr

În prezent, Piersic Jr are o relație cu Andreea Cipcă de mai bine de nouă ani, iar cei doi au împreună un băiețel pe nume Sasha, în vârstă de șase ani. Pentru Florin și iubita sa, se pare că vârsta nu este importantă atunci când iubești, întrucât ea este mai tânără decât actorul cu 15 ani.

Andreea Cipcă este jurnalistă și a lucrat pentru mai multe publicații de modă și lifestyle din România. Chiar dacă au luat o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr și partenera lui au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă. De asemenea, iubita lui Florin Piersic Jr este pasionată de artă, la fel ca și partenerul său de viață.

Adauga un comentariu